1. Splatoon 2-Direct toont SplatNet 2, nieuwe wapens en andere details

Splatoon 2-Direct toont SplatNet 2, nieuwe wapens en andere details

Nintendo heeft meer details gegeven over Splatoon 2 in een Direct-uitzending gisterenmiddag. Hieronder valt onder andere de lancering van SplatNet 2.

De vernieuwde online service voor de Switch-game toont geplande evenementen, statistieken en details over je laatste gevechten. Ook kan er gear gekocht worden. SplatNet 2 komt ook beschikbaar op de Switch Online-app die op 21 juli lanceert. Via de app is voice chat mogelijk.

Tijdens de Direct, die hieronder in zijn geheel is te zien, werden nog veel meer details over Splatoon 2 bekendgemaakt. Zo blijft de game een jaar lang gratis content ontvangen, waaronder nieuwe wapens, gear en arena's. Ook werden er veel nieuwe wapens aangekondigd die in de game zitten, waaronder de Clash Basher, Goo Tuber, Autobomb, Tenta Missiles, Inkjet en Baller. De wapens zijn in onderstaande Direct te zien.

Tot slot werd ook aangekondigd hoe amiibo in de game werken. Alle Splatoon-amiibo kunnen gescanned worden en leveren gratis gear op. Daarnaast kunnen spelers hun settings voor de besturing, gear en andere materialen van hun personage opslaan op een amiibo om die informatie vervolgens mee te nemen.

Splatoon 2 is vanaf 21 juli beschikbaar voor Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Insidegamer, voor al uw nieuws van gisteren!

  • :'D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren