1. PlayStation Now heeft nu ook PS4-games

PlayStation Now heeft nu ook PS4-games

Er zijn 51 games toegevoegd aan de streaming dienst PlayStation Now. Het zijn dit keer voor het eerst PlayStation 4-games. Voorheen waren er alleen PS3-games via de dienst beschikbaar.

Onder meer Killzone: Shadow Fall, Saint’s Row 4: Re-Elected en Evolve zijn aan de dienst toegevoegd. Daarnaast zijn er enkele remasters toegevoegd. Daaronder vallen bijvoorbeeld Grim Fandango, God of War 3 en Day of the Tentacle.

PlayStation Now kost 16,99 euro per maand. De dienst werkt in combinatie met de PlayStation 4 en Windows-pc’s. Momenteel is PlayStation Now ook nog beschikbaar op diverse andere apparaten, waaronder de PlayStation Vita en een aantal Samsung- en Sony-televisies. Op 15 augustus stopt Sony echter met de ondersteuning van deze platformen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Zijn er mensen die dit al gebruiken? Hoe voelt het streamen want ben daar zelf huiverig voor. Grootste issue wat ik ermee heb vind ik de buitensporig hoge maandprijs.

 • Ik heb het een maandje uitgeprobeerd een hele tijd geleden.
  Het werkt an sich prima. Ik heb mijn ps4 bekabeld aan mijn router hangen en dat werkt top. Echter de hoge maandprijs weerhoud mij ervan om vaste gebruiler te worden.

 • Kan je wel gewoon de ps4 controller gebruiken of zit er dan lag in?

 • Ik heb het ook een maandje gebruikt tijdens de beta.
  Het werkte verrassend goed met zo heel af en toe wat resolutie/framedrops, maar het is nooit echt storend geweest.
  Plus dat was in de beta, het lijkt me dat het nu nog wat stabieler is.
  Bekabeld internet is wel een must.

 • Je kunt je PS4 controller gebruiken maar omdat je de game 'streamed' zit er een hele kleine vertraging in, maar dit is echt minimaal.

 • Ah ok. wellicht dat ik het een keer test als er een must have game in zit. Zit alleen niet bekabelt te gamen dus dat moet ik dan wel regelen.

 • Jammer dat het zo duur is op het moment en nog weinig content biedt, want ik denk wel dat dit de toekomst gaat zijn. Geen consoles meer, maar voor iedereen die een abonnement neemt, krijg je de games direct op je televisie. Iedere generatie kan gestreamd worden en computers die de games draaien kunnen geüpdatet blijven en verdwijnen de grenzen van de beperkende specs van een console. Interessante ontwikkeling.

 • Tuurlijk wel consoles, dat levert bakken met geld op.

 • Het levert meer op als je op ieder scherm dat er bestaat toegang kan hebben tot PlayStation en iedereen een abonnement neemt van 10 euro per maand. Zie het Netflix model. Op consoles wordt vaak nog verlies geleden ook.

 • Heb je wel een punt. Maar vergeet niet dat streamen mindere kwaliteit geeft, dan dat jij een fysiek schijfje in je console stopt. Zie een voorbeeld met films op netflix. Als ik een 4k film daar streamt is het gewoon geen native 4k. Als ik dan een bluray film kijkt is dit echt wel een aardig verschil! En zeker kwa geluid natuurlijk. Aangezien je via streaming ook geen atmos sound of dts hd doorkrijgt. Mocht dit in de toekomst gaan veranderen. Dan zeg ik zeker ja tegen deze ontwikkeling!

 • Als service lijkt het me nuttig dat ze dit doorontwikkelen, ze hebben niet voor niets Gaikai destijds gekocht. Maar als consument vind ik het te prijzig momenteel.

 • koop liever me games fysiek
  als ze het nou voor 5 euro p.m hadden aangeboden had ik het wel overwogen om het bij de plus abbo te nemen

 • Dat ze een trial uitbrengen waar je geen credit card voor nodig heb zou wel nice zijn. En ik snap wel waarom het zo is gedaan anders kun je steeds op een nieuw psn trial starten…maargoed ze zouden inprincipe best een keer ps now een weekje open kunneb gooien zodat iedereen het even kan uitproberen zonder gedoe….

 • Dat kan tegenwoordig toch niet meer? Volgens mij kan je maar 1 account per ps4 aan een ps+ abbo koppelen. Dus als je een nieuw account aanmaakt moet je ook daarvoor weer ps+ aanschaffen. Heb ik iig wel is gehoord, weet niet of dat waar is, ik gebruik er namelijk maar 1. En ik weet eerlijk gezegd ook niet of dit via ps+ gaat haha, maar door het dan aan ps+ te koppelen kun je dat probleem dan oplossen lijkt mij.  Hoe dan ook het idee is leuk, maar de prijs houd mij tegen.. Plus ik heb ook geen creditcard :p

 • Je kunt zoveel.plus acc hebben als je wilt….je kunt ook zoveel accs op primary zetten als je maar wil (zo ver ik weet) alleen een acc kan natuurlijk wel maar op 1 ps tegelijk primary staan….sta er eerlijk gezegd nog van te kijk dat t nogsteeds kan lol heb behoorlijk wat spelletjes van vrienden kunnen spelen zo.

 • Ze hadden er gewoon PlayStation Plus premium van moeten maken. Normale plus abonnement voor 50 euro per jaar. En een premium voor 100. Dan was het nog wel interessant. Nu kost deze service meer dan 200 euro. En dan heb je niet eens triple a games…

 • Jep dat is wat ik ook dacht en dat vind ook bij gamepass van Xbox. Houd dan gewoon die 50-60 euro voor Gold en maak een platinum abo aan voor 100 per jaar oid.

 • PSNow op de Vita? Sinds wanneer dat?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren