1. Nieuwe Hearthstone-uitbreiding komt met gratis missies

Nieuwe Hearthstone-uitbreiding komt met gratis missies

De Hearthstone: Knights of the Frozen Throne-uitbreiding, die eerder deze week is bekendgemaakt, zal 135 kaarten en meerdere single-player missies toevoegen aan het spel.

Gisteren kondigde Blizzard tijdens het Hearthstone Championship Tour-evenement de nieuwe content voor Knights of the Frozen Throne aan. Net als bij voorgaande Hearthstone-uitbreidingen zullen er 135 kaarten worden toegevoegd aan het spel. De nieuwe uitbreiding zal een nieuwe mechanic introduceren, namelijk lifesteal. Schade die met lifesteal-kaarten wordt toegebracht zal de speler die de kaart gebruikt voor deze hoeveelheid genezen. Hieronder is een voorbeeld van zo'n dergelijke kaart te zien.

Eerder dit jaar kondigde Blizzard aan dat er weg gestapt zou worden van het concept van betaalde adventure-packs. In plaats daarvan zullen er vanaf de release van Knights of the Frozen Throne gratis single-player missies komen, die gebaseerd zijn op bestaande avonturen.

Er zijn inmiddels meer dan 70 miljoen actieve Hearthstone-spelers. De Blizzard-game is beschikbaar voor iOS, Android en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Oh! Dat is wel interessant. Gratis is altijd interessant :D Hahaha, nee maar nu krijgt hopelijk dus iedereen toegang tot dezelfde content, so this is probably a good thing

  • Minpunt Is nu wel dat het veel duurder wordt om alle kaarten uit de uitbreiding te bemachtigen.

  • liever dat je de voor elke ''wing'' 800 gold betaald, veel voordeliger en je hebt zeer snel alle cards. Ik baal juist dat het gratis is.
    Ach anders was het ook ''gratis'' voor 2400 gold (voorheen)

  • Zin in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren