1. Nieuwe video's tonen Fire Emblem Warriors in actie - Gameplay

Nieuwe video's tonen Fire Emblem Warriors in actie - Gameplay

Nintendo heeft een video uitgebracht waarin Fire Emblem Warriors-gameplay wordt getoond.

In de video is zo'n twaalf minuten aan gameplay van de Switch-versie te zien. Warriors komt ook naar 3DS. In de video is te zien hoe er tussen personages geschakeld wordt en er vele honderden vijanden de pan in worden gehakt.

Daaronder is een nieuwe trailer van de game te zien die Nintendo voor het eerst toonde op de Japan Expo 2017 in Frankrijk dit weekend. Hierin is te zien hoe Lissa, Frederick, Robin en Lucina uit Fire Emblem Awakening prins Rowam en zijn tweelingzus Lianna voor het eerst ontmoeten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik wil dit echt graag leuk vinden, maar 100 man tegelijk uitschakelen met twee keer je zwaard slaan gaat er toch echt niet in bij mij. En waarom vecht er niemand terug. Die generieke poppetjes gaan voor je neus staan wachten tot dat je ze om maait.

  • Klopt. Ik moet zeggen dat ik Hyrule Warriors wel echt tof vond (maar dat komt voornamelijk omdat het een Zelda setting heeft). Als je de game op moeilijk zet kan het soms best lastig zijn. Nie zo zeer de vele kleine vijanden te verslaan, maar wel om objectives te halen en/of bazen te verslaan. Het moet je maar net trekken inderdaad.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren