1. Tweede seizoen Castlevania krijgt acht afleveringen

Tweede seizoen Castlevania krijgt acht afleveringen

Netflix heeft een tweede seizoen voor de vorige week verschenen animatieserie gebaseerd op Castlevania aangekondigd.

Het eerste seizoen bevat vier afleveringen rondom de Belmont-familie en Dracula. Het tweede seizoen krijgt echter acht afleveringen, zo werd gemeld op Twitter. Fans van de gamereeks en de animatieserie kunnen dus meer materiaal verwachten, al is een releasedatum niet bekend. Ook over een mogelijk plot is nog niets gemeld.

Vorige week werd ook aangekondigd dat Adi Shankar, de producent van de Castlevania-serie op Netflix, ook een animatieserie gaat maken gebaseerd op Assassin's Creed.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Yes! Meer, meer, meer!!! :)

  • Jjaa!!!!!!!! dacht kijk de eerste episode wel even of het slecht is of niet en keek ze allemaal gelijk omdat het verslaaft was :D

  • Yes, het blijft goed nieuws dat het meer afleveringen krijgt en hopelijk betekent dat ook dat ze het verhaal beter kunnen maken want het enige minpunt van seizoen één is dat het verhaal pas opgang komt in episode 4 en aangezien dat ook al de laatste episode is.

  • True had ik ook, maar damn wat een lugubere sfeer heerlijk

  • Dit Hebben ze zo gedaan, omdat ze eerst wouden weten of de serie aanslaat, alvorens ze verder gingen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren