1. Beyond Good & Evil-maker wil ook een derde game ontwikkelen

Beyond Good & Evil-maker wil ook een derde game ontwikkelen

Rayman-bedenker Michel Ancel heeft op Instagram aangegeven ook een derde game van Beyond Good & Evil te willen maken.

Als reactie op een foto op Instagram zegt Ancel: "We willen de wereld van Beyond Good & Evil blijven ontwikkelen. Beyond Good & Evil 1 is in het midden van de trilogie, dus we zullen een spel moeten maken dat zich afspeelt in het verleden en een ander dat zich in de toekomst afspeelt."

Beyond Good & Evil verscheen in 2003 en eindigde met een cliffhanger. Op de afgelopen E3 werden een nieuwe trailer en de eerste gameplaybeelden voor het langverwachte vervolg getoond. Verder werd duidelijk dat het verhaal zich afspeelt voor de gebeurtenissen van het origineel. Mogelijk geeft het derde deel in de serie antwoord op de vragen van het einde van de eerste Beyond Good & Evil.

Een releasedatum voor Beyond Good & Evil 2 is nog niet aangekondigd. De video's die uit zijn gebracht laten de game in een vroeg stadium zien, dus het lijkt erop dat fans van het origineel nog enige tijd moeten wachten op het tweede deel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Laat ze eerst maar eens die 2e game maar uitbrengen dan kijken we of we wel een derde willen.

  • Yep en zo is het!:)

  • Een echt vervolg op BG&E zie ik wel zitten. Deze prequel daarentegen is gewoon frusterend. Vijftien jaar moeten wachten en dan krijgen we deze onzin.

  • Maak eerst Beyond Goof & Evil 2 en Wild af voordat je al begint te praten over een deeltje 3…2032 release ofzo.

  • Sja Ubisoft. Over een paar jaar is deze serie annualized. In 2025 spelen we BGaE17 en guess what? We zijn er nog hyped voor ook! #Gameland

  • Haha heerlijke reactie vriend. Ik voel 'em ook al aankomen. Eerst 15 jaar niet naar de community luisteren en nu de hype opblazen met leeg gelul over een derde deel. BG&E vind ik een geweldige game die me destijds versteld heeft doen staan met zowel z'n graphics als gameplay en het verdient dus een waardig opvolger. Ik heb alleen het nare voorgevoel dat deel twee heel hard gaat tegenvallen. Dat komt niet door wat ik van de game heb gezien maar hoe Ubisoft het nu al begint te verkopen als een No Man's Sky 2. De suits ruiken geld van een lichting gamers die gemiddeld gezien, laat ik het zachtjes uitdrukken, niet uit fijnproevers en kritische geesten bestaat. Worst willen ze zien, heel veel worst. En Ubisoft gaat het ze geven, mark my words.

  • Ow leuk dan heb ik op me 40ste ook nog iets om naar uit te kijken XD Whahaahaha

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren