1. Open bèta voor Star Wars: Battlefront 2 aangekondigd

Open bèta voor Star Wars: Battlefront 2 aangekondigd

Vanaf 6 oktober komt er een open bèta voor Star Wars: Battlefront 2 beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Mensen die de game hebben gereserveerd kunnen al op 4 oktober beginnen met de bèta. De Theed-map, die zich in Naboo afspeelt en ook op E3 werd getoond, wordt in de bèta speelbaar in de Galactic Assault-modus. Ook de Starfighter Assault-modus komt beschikbaar, waarin je diverse ruimtevoertuigen kunt besturen.

De bèta loopt op 9 oktober af. De game zelf komt op 17 november uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Toch even uitproberen beta van deel 1 ook gespeeld maar toen niet gekocht omdat je van de andere kant van de map kon worden gedood door een pistool sloeg nergens op.
  En je kon te makelijk spawn killen

 • Dat was vooral bij de beta een enorm probleem. In de uiteindelijke versie hebben ze dit gelukkig wel gefixt.

 • Ik wacht nog op de pc spec.

 • Heb de Alpha gespeeld maar ik werd er niet warm van.
  Het heeft de speelwijze van een arcade shooter, de map (Theed) was vrij lineair en klein,
  er zit geen dekkings mechanisme in waardoor de meeste spelers vaak in het open veld door elkaar heen renen wat veel chaos en onduidelijkheid veroorzaakte en de wapens leken geen of nauwelijks impact te hebben.  Nu weet ik dat het een alpha is en dit natuurlijk nog niks zegt over het afgewerkte product, maar ik krijg de indruk dat dit spel wederom het personage is van een hersenloze bimbo: "ziet er leuk uit maar heeft uiteindelijk weinig karakter en geen inhoud" • Battlefront 2 wordt pay to win.  http://www.eurogamer.net/articles/201…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren