1. Kom pak je lasso maar in Wild West Online - Gameplay

Kom pak je lasso maar in Wild West Online - Gameplay

Mensen die uitkijken naar de western-mmo Wild West Online hebben vandaag geluk: er zijn nieuwe gameplaybeelden uitgebracht van de game.

Zo komen er enkele activiteiten voorbij waarmee spelers zich kunnen bezighouden, waaronder het houden van gevechten en het verkennen van de wereld.

Wild West Online moet een westernsetting combineren met het mmo-genre. De game stond eerst op Kickstarter, maar de ontwikkelaar bedankte uiteindelijk voor crowdfunding en werd daarna in het privé betaald. De game wordt ontwikkeld door de nieuwe studio 612 Games, met ontwikkelaars die aan Crysis en League of Legends hebben gewerkt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Oke, deze staat nu op mijn verlanglijst, wat ziet dit er belachelijk vet en mooi uit zeg! Red Dead Redemption 2, maar dan MMO. Of ''Westworld'', the game. Dit kan zo maar een onverwachte topper worden!

  • Toen ik de titel zag, wist ik al zeker dat dit door Michel geschreven was!

  • Hahahaha!

  • De dikdakkers!!!!

  • Ziet er erg tof uit. Waar ik me wel aan irriteerde was het geluid van het paard (op 3:00 min). Het geluid klopt totaal niet met de bewegingen van het paard. Best irritant.

  • Die omgeving op 0.40 lijkt precies op de plek in de serie Westworld waar klanten met de trein aankomen

  • Ik dacht precies hetzelfde

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren