1. Switch-versie van WWE 2K18 aangekondigd

Switch-versie van WWE 2K18 aangekondigd

WWE 2K18 komt ook uit op de Switch, aldus Nintendo en 2K Games.

De game was al aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One. Op die platforms komt de game op 17 oktober uit, maar een releasedatum voor de Switch-versie is er nog niet. De game moet ergens in de herfst verschijnen.

Toch is het de bedoeling dat de Switch-versie dezelfde content krijgt als de andere platforms, waaronder de nieuwe MyCareer-modus. 2K Games benadrukt dat de Switch-game niet gebaseerd is op WWE-games uit voorgaande jaren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Netjes (niet mijn game, maar toch). :)

 • Dat 'worstelen' is me toch maar een aparte Amerikaanse aangelegenheid. Iedereen inclusief de kijkers weten dat het nep is maar mensen vind het schijnbaar toch entertaining, voor mij is het allemaal even pijnlijk en irritant als scripted 'reality' tv. • Het eerste wat in me opkomt bij deze "sport" is: Plaatsvervangende schaamte… :'D

 • Tsjah.. Het is eigenlijk gewoon een "simpele" versie van naar de musical gaan. Je moet het waarschijnlijk niet zien als sport, maar als show. (Al schop je dan wellicht heel wat mensen tegen de schenen)

 • Ik snap ook wel dat het dom vermaak is en de beste mannen zijn echt wel atleten echter kan ik mijn brein niet dermate uitschakelen dat ik er niet door heen prik. Ik heb hetzelfde met zo'n beetje elk programma op TLC of achterlijk zooi als temptation island. Als ik te lang naar zulk soort tv programma's kijk bestaat de kans dat ik een depressie raak.

 • GTST is ook nep, maar toch kijken er 2 miljoen mensen naar.
  Ik snap je punt, maar het is gewoon lomp vermaak, deze gasten die hun moves vertonen kan echt een spektakel zijn als je daar ook live bij bent. Matches die super spannend zijn, ik kan daar echt bij genieten.
  Helaas is het echt niet meer zoals vroeger, Shawn Michaels, Kurt angels, Chris Benoit, jbl… Erg jammer, dat wel

 • @Extace
  Of dat je IQ dan langzaam maar zeker zakt naar het niveau van de betreffende show/het betreffende programma. :')
  (Althans dat gevoel heb ik dan af en toe…)

 • @Sietze, Alles wat je zegt klopt en toch kan ik mezelf niet verlagen tot dit soort programma's of het worstelen. Dat klink misschien een beetje gemeen en een tikkeltje arrogant maar zo voelt het toch. Het is ook niet zo dat ik mensen die er wel van kunnen genieten hun plezier misgun.  @Piet, Hmm daar heb ik geen last van, ik kan wel oprecht kwaad worden als ik er langer dan 20 minuten naar kijk… meestal loop ik dan maar even naar buiten om af te koelen ^^

 • Hahah, dat heb ik dan weer niet.
  Het is de moeite ook niet waard om er boos over te worden eigenlijk, haha. :P

 • Het is dan een slecht karakter trekje :0

 • Van precies hetzelfde heb ik ook last Extace, je bent niet gek hoor.  Wij zijn gek.  Of juist niet.

 • Ach man, als je worstelen niet serieus neemt en gewoon voor de lol kijkt is het soms ontzettend grappig.  En het is al gezegd, maar films zijn ook nep. Dus mensen die naar de bioscoop gaan zijn ook 'pijnlijk'?

 • Het verschil is dat het bij films algemeen bekend is dat ze nep zijn.
  Bij dat WWE gebeuren blijven ze echter beweren dat 'het allemaal echt is'.

 • @XtraNL, Daar heb je een punt echter vind ik niet alle films/series even goed… Er zijn genoeg films zoals bijvoorbeeld. The Great Wall, Transformers, 47 Ronin en Gods of Egypt… en nog een heel rits meer die ik vergeet die net zo tergend zijn als WWE/Reality TV of GTST.  Het gaat om de kwaliteit van het script en de uitvoering van de acteurs/actrices naar mijn mening.  Wat misschien wel knap is van de WWE worstelaars is hun choreografie en atletisch vermogen echter als dit soort stunts verpakt zitten in een verhaallijn die lijkt geschreven te zijn door een 10 jarige kan ik het niet serieus nemen.  @piet, Tijdens de Show is nogal logisch dat ze doen alsof het echt is maar daar buitenom is dat al lang voorbij gelukkig.

 • Is dat voorbij ja? Dat heb ik niet meegekregen (zo goed volg ik dat gebeuren dus)! :P

 • In de film gaan ze toch ook niet zeggen bij elke scene, hey jongens dit is allemaal nep hoor!  Ik zelf kijk het niet (meer) maar eind jaren 90 was het toch echt wel episch in die zogenaamde "attitude era"  Het blijft een show maar die gasten staan wel 7 dagen per week in de gym+op reis,  en scripted of niet dat matje is geen zacht matrasje ofzo.  Ik kan iig alleen maar respecht hebben voor die gasten, daarbij respecteer ik ook iedereen die het wel(of niet) leuk vind om te kijken.

 • Ik krijg toch regelmatig iets van mij omdat ik de gasten van Giant Bomb volg en enkele van hun redacteuren zijn groot worstel fans gelukkig duren die stukjes nooit te lang en hoef ik niet het 'worstelen' te kijken maar alleen twee minuten naar iemand die er over lult alhoewel dat soms ook als lang aanvoelt.

 • @ Extace  Wat je zegt over de kwaliteit van het script en het acteerwerk kan ik me in vinden. Dit is meestal slecht of soms zelfs dieptriest. Maar, als je dus niet te serieus kijkt en de beroerde dingen maar als extra lol ziet, is het zo af en toe nog wel te kijken.
  Ik vergeet dan ook te zeggen dat ik vaak stoned ben als ik dit kijk.

 • @ Piet  Ja, ze beweren dat het allemaal echt is. Wist je dat dat ook van een script gelezen is? Zij weten zelf ook heus wel dat hun publiek weet dat het nep is.. Het word gewoon gepresenteerd als 'echt'.

 • Ja, zoiets dacht ik al inderdaad. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren