1. Early Access van Fable Fortune uitgesteld

Early Access van Fable Fortune uitgesteld

De Early Access-release van het kaartspel Fable Fortune is verplaatst van 11 juli 2017 naar 25 juli 2017. Het op de Fable-franchise gebaseerde online-kaartspel is uitgesteld naar later deze maand, omdat de ontwikkeling van het spel door een "onverwachte administratieve tegenslag" is verhinderd. Hierdoor heeft Flaming Fowl Studios, die samen met Mediatonic het spel ontwikkelt, besloten de Early Access te verzetten naar 25 juli voor zowel Xbox One als pc.

De gesloten bèta is al langer bezig, maar is alleen toegankelijk op uitnodiging. De Early Access daarentegen is een preview die te spelen is door iedereen die bereid is een Founder's Pack aan te schaffen voor 12,99 euro. De volledige gratis versie van de game zal later dit jaar uitkomen.

In juni kondigde Flaming Fowl Studios de releasedatum van Fable Fortune aan. Meer informatie over het spel is te vinden op de officiële website van Fable Fortune.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • ik had liever een volwaardige Fable game gezien die goed geoptimaliseerd ook op pc uitkomt door een ambitieus, getalenteerde studio met een realistische visie van wat er mogelijk is en kan om te verwerken.

  • Blijft nog steeds jammer dat Fable Legends was gecanceld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren