1. Klassieke racewagen onthuld voor F1 2017

Klassieke racewagen onthuld voor F1 2017

In een nieuwe trailer laten Codemasters en Koch Media de 2006 Renault R26 zien, die zal verschijnen in de volgende Formule 1-game F1 2017.

Codemasters en Koch Media maakten gisteren bekend dat team Renault en hun klassieke wagen hun opwachting maken in F1 2017, die in mei werd aangekondigd. De 2006 Renault R26 wordt bestuurd door Fernando Alonso en Giancarlo Fisichella. Deze wagen won 8 van de 18 races met zeven pole posities en vijf van de snelste laps. Met de R26 won Alonso zijn tweede kampioenschap in de Formule 1. Daarbij claimde Renault met deze klassieke wagen hun tweede overwinning als constructeur in de sport.

Met F1 2017 duiken spelers dit jaar nog dieper in de Career Mode van Formule 1. Ook komt het spel met een verbeterde multiplayer, de nieuwe Championships-modus en maken klassieke racewagens hun terugkeer op het circuit. De 2006 Renault R26 zal wereldwijd speelbaar zijn in F1 2017 op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Binnenkort zullen er meer details over de game worden onthuld en zullen er meer klassiekers bekendgemaakt worden. Bekijk hieronder de trailer van de 2006 Renault R26.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Super dat ze die oude F1 wagens er terug insteken. Kun je het geluid terug harder zetten zonder aan een bromvlieg te denken :-)

 • Kunnen ze niet beter die game zo snel mogelijk afmaken. Ze komen altijd als het seizoen bijna ten einde is.

 • Dat over deze auto een nieuwsbericht gemaakt wordt, terwijl veel legendarischere (das geen woord, i know), die al weken geleden gepresenteerd werden, over het hoofd gezien worden. De Ferrari uit 2002 van Schumi, de Ferrari uit 1992, de McClaren van Senna, de Williams uit 1992 en 1996 bijvoorbeeld. En er worden nog meer oude legendary cars verwacht in de game (McClaren uit 1998, Brawn GP).  Nu voegt het voor de game an sich niet zoveel toe, daar je er een paar rondje mee kan rijden meestal en meer niet. Maar leuk is het wel :)

 • Plus dat dit nieuws al meer dan een week bekend is maar dat zien we wel door de vingers ;)  Voor mij persoonlijk voegt het echter niks toe aan de game, je kunt er geen volledige carrière ofzo mee doen alleen een quick match en tussen races door een x een rondje, ik zie liever dat ze de tijd die ze hier in steken stoppen in andere dingen, zoals bijv de prijs uitreiking. of een paar nieuwe helm designs ofzo :) of aan de AI zodat ze iets moeilijker te passeren zijn, als ze zien dat je er langs zit sturen ze hem nog net niet bang de grindbak in maar veel scheelt het vaak niet.  En toch kijk ik erg uit naar deze Game :)

 • De AI mag van mij juist in het aanvallen wat agressiever zijn. Zolang je niet extreem kangzaam bent zullen ze in de bochten nooit aanvallen wat er voor zorgt dat als je eerste rijdt in bijvoorbeeld monaco je rustig aan kunt gaan doen want ze vallen toch niet aan.
  Verder lijkt het mij wel leuk als ze meerdere formule klassen in de game zouden verwerken zodat je in de career mode echt het gevoel krijgt de ladder te moeten beklimmen.

 • helemaal mee eens

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren