Nieuwe Crucible-map Destiny 2 uitgebreid bekeken - Gameplay

Nieuws | -

IGN heeft verschillende video's geplaatst waarin de nieuwe Crucible-map in Destiny 2 Endless Vale wordt getoond. Ook is nieuwe gameplay verschenen van de subklassen Sentinel Titan en Void Warlock.

Omgevingsartiest Coolie Calihan geeft in de eerste video een rondleiding door de nieuwe Crucible-map. Endless Vale kent vooral Vex-architectuur, het cyborg-ras uit de game, met veel rode vegetatie. Ook is Power Ammo te vinden aan beide zijden van de map.

Verder wordt de Control-modus op de map getoond, die op een aantal vlakken is veranderd. Zo zijn de punten A en C al veroverd voor elk team aan het begin van de match en worden de punten niet eerst neutraal, maar gelijk veroverd. Ook gaat het veroveren van de punten niet sneller, zodat spelers niet worden gedwongen om zich samen rondom een punt te positioneren.

Tot slot worden de Sentinel Titan en de Void Warlock getoond in Control op de bèta-map.
De bèta van Destiny 2 loopt van 18 tot en met 23 juli. Bekijk hier het uitgebreide schema per platform.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.