1. Nieuwe Crucible-map Destiny 2 uitgebreid bekeken - Gameplay

Nieuwe Crucible-map Destiny 2 uitgebreid bekeken - Gameplay

IGN heeft verschillende video's geplaatst waarin de nieuwe Crucible-map in Destiny 2 Endless Vale wordt getoond. Ook is nieuwe gameplay verschenen van de subklassen Sentinel Titan en Void Warlock.

Omgevingsartiest Coolie Calihan geeft in de eerste video een rondleiding door de nieuwe Crucible-map. Endless Vale kent vooral Vex-architectuur, het cyborg-ras uit de game, met veel rode vegetatie. Ook is Power Ammo te vinden aan beide zijden van de map.

Verder wordt de Control-modus op de map getoond, die op een aantal vlakken is veranderd. Zo zijn de punten A en C al veroverd voor elk team aan het begin van de match en worden de punten niet eerst neutraal, maar gelijk veroverd. Ook gaat het veroveren van de punten niet sneller, zodat spelers niet worden gedwongen om zich samen rondom een punt te positioneren.

Tot slot worden de Sentinel Titan en de Void Warlock getoond in Control op de bèta-map.
De bèta van Destiny 2 loopt van 18 tot en met 23 juli. Bekijk hier het uitgebreide schema per platform.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb best veel zin in deze game, maar deze beelden stellen me wel een klein beetje teleur. De map die ze laten zien ziet er best saai uit, en had zomaar een DLC map kunnen zijn voor Destiny 1. Wel vind ik het tof dat ze de subclasses hebben aangepast. Ik weet niet of deze Titan class de defender class vervangt, maar dit zag er wel tof uit. De warlock is wel.meer van hetzelfde, maar wellicht dat we straks met de beta de verschillen meer zullen merken.

  • Deze game straalt DLC uit. Het is niets meer dan dat. Het voelt totaal niet als een nieuwe game. Ik heb weinig hoop.

  • Klopt ja. Ik ga de game wel halen (ik heb met destiny 1 er ook genoeg plezier van gehad), maar ik voel me nu al wel minder geneigd om straks de DLC te kopen. Maarja, misschien als de raid groep straks allemaal weer speelt is het wel weer leuk.

  • Dat zou je ook kunnen zeggen van iedere iteratie van Call of Duty CerandoX

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren