1. Beelden geannuleerde Spyro-game verschenen

Beelden geannuleerde Spyro-game verschenen

Op Twitter zijn beelden van een geannuleerde Xbox-versie van Spyro the Dragon opgedoken.

De beelden zijn afkomstig van ontwikkelaar Digital Eclipse Software, later bekend als Backbone Entertainment. De studio heeft onder andere de Game Boy Advance-versies van Spyro en de Agent 9-spin-off gemaakt.

Volgens ontwikkelaar Mike Mika begon Spyro voor Xbox als een andere Agent 9-game, een personage uit de serie. Uitgever Universal Interactive Studios wilde echter een volwaardige Spyro-game, die nooit is uitgekomen. Waarom de game is geannuleerd, is niet duidelijk.

De meest recente verschijning van Spyro was in de Skylanders-serie van Activision, die momenteel de rechten van de game bezit. Na de PlayStation-versies van Spyro verscheen onder andere Spyro: A Hero's Tail op de originele Xbox.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Meer, volwaardige, 3D-Platformer games graag!!

 • Yes please!
  Weg met de shooter, terug met de platformer :D
  Make this gen great again.

 • YEAHHHHH!!! :D

 • Op de PS1 en PS2 had je tenminste 3 games per populaire platformer: (Crash, Spyro, Jak, Sly en Ratchet and Clank).  Ik mis die tijd. :'(

 • Op de N64 had je bv. BK, BT, DK64, C;BDF, SM64, etc., maar ook aan Nintendo's zijde wordt het minder.. HELAAS… Want ook ik mis die tijd! :(  Voor mij zijn Platformers (3D>2D) de beste games die er zijn en ik zou graag weer een aantal van deze games terug zien keren (goddank voor YL)! :)

 • Ik vond YL echt zwaar tegenvallen zowel de mechanics als de sfeer en de vijandend etc. Heb 'm niet eens uitgespeeld haha, en dat voor completionister-.-

 • Ik heb 'm 100% uitgespeeld, maar technisch gezien kan de game inderdaad beter. Geen twijfel.
  Gelukkig zijn er al 2 patches uitgerold en komt er een hele grote update aan voor consoles (al uitgerold op de PC en goed beoordeeld tot zover) en deze update is direct geïmplementeerd in de Switch versie als deze uitkomt.
  Ze hadden de game dus beter nog een paar maanden uit kunnen stellen om 'm 100% te optimaliseren, maar ja…  Overall vind ik YL echt een hele toffe game met een nostalgie level van 100 (wat uiteraard ook meespeelt in mijn oordeel). :)

 • Ik kon hem ook niet uitspelen RiRi.
  Het 1e level vond ik al extreem verwarrend, en gewoonweg niet leuk.
  Ik had hem gekickstart, en een van de kickstartgoals was dat er minecart levels in kwamen, van dezelfde minecart designer als van Donkey Kong Country. Mijn verwachtingen van die stukjes waren dan ook best hoog.
  Toen kwam ik die minecart level tegen. Wat een slecht designed stukje gameplay is dat zeg, gadverdamme. Daarna werd een quiz naar mijn hoofd gesmeten met vragen als ''Hoelang speel je al LOL!????'' en als je die fout had mocht je de quiz opnieuw doen.  Daarna heb ik hem van mijn PS4 gepleurd. Kutspel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren