1. Bungie: 'Het verhaal van Destiny 1 was slechts de basis'

Bungie: 'Het verhaal van Destiny 1 was slechts de basis'

IGN heeft een nieuw interview geplaatst waarin Bungie meer uitlegt over het plot van Destiny 2.

Narrative Lead Jason Harris en Cinematic Lead Matthew Ward zeggen onder andere dat de eerste Destiny slechts de opzet van het verhaal was.

"Destiny 1 was de basis. Het was bedoeld om de wereld op te zetten en veel vragen te stellen, maar niet per se veel antwoorden te geven. Het gaf genoeg ruimte om verder te bouwen.

We hebben geleerd van en luisteren naar de feedback die we van Destiny 1 kregen, en dat passen we toe. Ik hoop dat mensen klagen over hoeveel verhaal we hebben. Dat zou ik graag op Reddit willen lezen: "Te veel verhaal"."

Gisteren verscheen een hoop gameplay van de nieuwe map Endless

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Laten we hopen dat het verhaal inderdaad boeiender is dan deel 1. Al moet ik wel zeggen dat ik het verhaal van oryx en crota (goed geschreven hoop ik) opzich wel tof vond.    Eerlijk gezegd snap ik ook niet waarom ze de Darkness nu uit de game halen. Ik denk dat ze daar opzich best een tof verhaal mee hadden kunnen maken. Zo zag ik ooit ergens een filmpje met een theorie dat the traveler eigenlijk de darkness was en dat die ervoor zorgde dat de guardians het verkeerde pad op gestuurd werden.    We zullen zien.

  • Welk verhaal?

  • In de Raids zaten de meeste verhalen, althans ik heb de meest raarste en bizarste verhalen voorbij horen komen van ons de spelers dan

  • Verhaal?

  • Is er iemand geweest die Destiny voor het verhaal speelde?

  • Ja

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren