1. What Remains of Edith Finch vanaf 19 juli op Xbox One verkrijgbaar

What Remains of Edith Finch vanaf 19 juli op Xbox One verkrijgbaar

What Remains of Edith Finch komt op 19 juli uit op Xbox One.

De game verscheen in april al op PlayStation 4 en pc en vertelt het verhaal van de Finch-familie. Spelers verkennen hun huis als het laatste nog levende familielied, Finch. Elke kamer in de huis heeft weer een ander verhaal te vertellen.

Op InsideGamer werd de PS4-versie de hemel in geprezen en ontving de game een 9,5: " Giant Sparrow levert met What Remains of Edith Finch een meesterwerk van ongekende kwaliteit af. Niet eerder speelden we een game die zo goed in elkaar steekt en zo veel emotie opwekt. Dat her en der de framrate wat inzakt mag de pret niet drukken. Deze game is fenomenaal en verdient het door iedereen gespeeld te worden."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ondanks het hoge cijfer ben ik niet zo onder de indruk. Dit is vast een gevalletje die je gewoon moet spelen voordat je oordeelt. Misschien even oppikken bij een mooie sale.

  • Zeker waar voor deze titel. Deze moet je ervaren. Ik vond het echt schitterend!

  • Meest sfeervolle game die ik in lange tijd heb gespeeld. Het is wel een gevalletje 'kort maar krachtig'.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren