1. Rainbow Six-film krijgt mogelijk Ryan Reynolds in de hoofdrol

Rainbow Six-film krijgt mogelijk Ryan Reynolds in de hoofdrol

Al meer dan tien jaar praat met in Hollywood over een verfilming van Rainbow Six. Er lijkt nu wat voortgang in te komen nu Ryan Reynolds (Deadpool) mogelijk de hoofdrol in de film krijgt.

De film zou volgens Deadline worden geproduceerd door Akiva Goldsman (ook verantwoordelijk voor de verfilming van de Da Vinci Code) en de productie zou inmiddels op rolletjes lopen, waarbij er gesprekken met Reynolds worden gehouden om voormalige Navy SEAL John Clark uit Tom Clancy's Jack Ryan-reeks te spelen.

Het is niet bekend in hoeverre Ubisoft invloed zou hebben op de film, aangezien de film net zozeer op het boek van Tom Clancy wordt gebaseerd. Het gamebedrijf is wel druk bezig met het maken van diverse verfilmingen van zijn grootste franchises. Na Assassin's Creed staan ook verfilmingen van onder andere Watch Dogs, Splinter Cell en Far Cry op stapel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • geef mij gewoon rainbow six vegas deel 2 met co-op.

  • Volgens mij klopt er ergens iets niet in dit artikel, jack ryan en Rainbow six zijn 2 compleet verschillende series. Ubisoft heeft ook geen rechten van jack ryan (als ik het goed heb) En hier is in 2014 nog een film van uitgekomen, en is beverstigd dat ze hier voorlopig niks mee gaan doen. Er begint dit jaar overigens wel een nieuwe serie over jack ryan.
    Maar de Rainbow six film zou over team Rainbow gaan als ik het toendertijd goed begrepen heb. En hier heeft jack ryan helemaal niks mee te maken.

  • Meh, Ryan is te onserieus voor dit soort films denk ik.
    Hij zou meer iets zijn voor Far Cry ofzo, vind ik dan.

  • Just Cause

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren