1. Aliens verschijnen in mysterieuze Pokémon-teaser

Aliens verschijnen in mysterieuze Pokémon-teaser

Op YouTube is een Japanse trailer verschenen van een mogelijke game genaamd Pokémon Mystery Files, waarin korte stukjes gameplaybeelden uit vorige games te zien zijn.

Pokémon Mystery Files belooft een buitenaardse ervaring te worden die de mysterieuze kant van de Pokémon-wereld zal belichten. Zo wordt in de video gesproken van "het mysterie van de oude ruïnes", "alien-invasie" en "Pokémon uit een andere dimensie die zich aan mensen vastkleven".

De beelden zijn weergaven van bekende fenomenen uit de games van de Pokémon hoofdserie. Zo is de verschijning van Celebi te zien uit Pokémon HeartGold en SoulSilver, evenals de Distortion World uit Pokémon Platinum. Daarnaast is ook de mysterieuze man uit de nieuwste Pokémon games, Pokémon Sun and Moon, te herkennen.

Pokemon Mystery Files wordt volgens de officiële website 19 juli uitgebracht in Japan. Het is nog niet bekend of de mogelijke game ook uitgebracht zal worden in de Verenigde Staten en Europa.

In juni werd bekendgemaakt dat Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon op 17 november gelanceerd zullen worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

 • Oke, oke. Interessant! :)

 • Aliens? Of parallelle universum zoals in SM en de Delta episode van ORAS? Ik denk dat dit veel te maken zal hebben met Ultra Sun en Ultra Moon (USUM?).

 • Pokemon sun was voor mij de laatste pokemon, heeft voor mij de toon gezet dat ik het niet meer kan waarderen zoals ik dat vroeger deed. Heb hem geneens uitgespeeld.

 • Had dit met Pokemon X/Y al..
  Het 3D sprak me op het begin ontzettend aan, maar na het spelen zat ik toch liever weer naar die oldschool sprites te kijken.
  Vervolgens worden de sterkste Pokemon op het begin al naar je toe gesmeten (je kunt 2 starterpokemon krijgen..) waardoor alles makkelijk is. En de wereld zelf heeft (imo) echt een vies lelijk design/sfeertje.

 • Epic Mickey praktijken

 • Het heeft btw zo te zien te maken met Unown.

 • Dat zijn geen aliens, dat zijn Unown. die kon je ook al in eerdere Pokémon game vangen. Ik dacht in de Silver/Soulsilver en Gold/Heartgold.

 • Maar unown worden wel gezien als alien pokemon (net als deoxys, solrock, lunatone en beheeyem). Dat je ze eerder kon vangen staat los van de oorsprong van de pokémon.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren