1. Yo-kai Watch 2: Psychic Specters op komst

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters op komst

Nintendo kondigt vandaag Yo-kai Watch 2: Psychic Specters aan, die in de herfst van dit jaar zal worden uitgebracht.

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters is de nieuwe versie van het spel Yo-kai Watch 2, Yo-kai Watch 2: Bony Spirits en Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls. De game zal niet alleen de volledige ervaring van Yo-kai Watch 2 bevatten, maar ook nieuwe features en content. Zo zal deze versie van het spel twaalf nieuwe quests aanbieden, inclusief één die dieper in zal gaan op de oorsprong van de mysterieuze Darknyan.

Daarnaast kunnen spelers vijftien Wicked Yo-kai bevrienden, nieuwe locaties ontdekken en wordt de Yo-kai Watch Blasters local co-op mode uitgebreid met nieuwe bazen. Daarbovenop zullen er exclusieve dungeons beschikbaar worden voor spelers die in bezit zijn van Bony Spirits en Fleshy Souls. De spelers kunnen hun save-data gebruiken van deze versie om nieuwe dungeons, speciale bazen en exclusieve Yo-kai te bevrienden.

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters zal in de herfst van dit jaar lanceren voor Nintendo 3DS en 2DS systemen. Y o-kai Watch 2: Bony Spirits en Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls kwamen 7 april van dit jaar uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • .

  • Gemixt gevoel, heb deel 2 al gespeeld en weet niet of deze versie het waard is om nog een keer door het verhaal te gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren