1. Just Cause 3-multiplayer komt op 20 juli officieel uit via mod

Just Cause 3-multiplayer komt op 20 juli officieel uit via mod

Vanaf 20 juli kunnen mensen via Steam een officiële mod downloaden voor Just Cause 3 die een multiplayer toevoegt aan de openwereldgame.

De mod stelt spelers in staat om met z'n honderden tegelijk de grote map van de game te verkennen. Naast de mogelijkheid om met vele spelers tegelijk chaos te creëren, kunnen er ook nieuwe modi bedacht worden.

De mod is ontwikkeld door een fangroep genaamd Nanos GbR. Sinds januari is de mod al in bètavorm speelbaar, maar volgende week krijgt het een officiële release. De multiplayer van Just Cause 2 werd ook al ontwikkeld door fans.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Op consoles een schandalig product. Als een mooie auto met een motor vol problemen.

  • Inderdaad, als je geen Pro hebt loopt de game vaak op zo'n 15 FPS als er een beetje explosies op je scherm staan. Bizar dat ze daar nooit een patch voor hebben uitgebracht.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren