1. First-person servers voor PlayerUnknown's Battlegrounds op komst

First-person servers voor PlayerUnknown's Battlegrounds op komst

PlayerUnknown's Battlegrounds zal bij de volgende maandelijkse update onder andere first-person servers krijgen.

Er is bevestigd dat er speciale first-person servers voor PlayerUnknown's Battlegrounds beschikbaar komen. Brendan Greene, beter bekend als PlayerUnknown, heeft dat via Twitter bekendgemaakt. De servers zullen beschikbaar worden vanaf de eerst volgende maandelijkse update van het spel. Een andere toevoeging via de update wordt de mogelijkheid om de FOV (Field of View) aan te passen, wat veel spelers hadden gevraagd.

Vier maanden geleden is de game in Steam Early Access verschenen. In juni werd bekendgemaakt dat er al 4 miljoen exemplaren van het spel verkocht waren. Op dit moment is het spel alleen op pc verkrijgbaar. Later zal het spel ook op PlayStation 4 en Xbox One gelanceerd worden, hoewel een releasedatum nog niet bekend is.

Lees hieronder het originele bericht van de maker op Twitter.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Deze game is nog helemaal niet voor de PS4 aangekondigd, toch?!

  • Helaas nog niet officieel maar volgens mij hebben de ontwikkelaars wel al een aantal keer aangekaart dat deze game richting ps4 komt. Liever sooner then later, deze game is echt geweldig.

  • Nee dat klopt, het is echter een zogehete "timed exclusive" voor de xbox one… zij krijgen hem dus eerder dan andere console(s). Ik denk dat het realistisch is als je zegt dat "PUBG", een maandje of 4-6 later uit komt voor de Playstation.

  • Game is nog steeds early-acces, zolang het nog geen full release heeft zal er ook zeker geen console versie komen plus ik betwijfel of het spel wel net zo leuk is op een console.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren