1. Marvel Powers United VR aangekondigd voor Oculus Rift

Marvel Powers United VR aangekondigd voor Oculus Rift

Marvel en Oculus werken samen aan een nieuwe vr-game genaamd Marvel Powers United VR exclusief voor Oculus Rift. In de game zullen Marvel-personages te spelen zijn, waaronder de Hulk, Rocket Raccoon en Captain Marvel. De game is opgedeeld in missies, waarin de Marvel-helden vijanden uit hetzelfde universum dienen te verslaan.

Een demonstratie tijdens de D23 Expo in Anaheim vertoonde drie spelers, die allemaal op verschillende posities op de kaart geplaatst werden. Er is gelimiteerde bewegingsvrijheid, waardoor de spelers gedwongen zijn om samen te werken om de missies tot een goed einde te brengen. Elk personage heeft zijn eigen specialiteiten. Zo kan Hulk bijvoorbeeld zijn vuisten in de strijd gooien, projectielen vangen en terugsturen naar de tegenstander. Het spel is bestuurbaar door middel van de bijbehorende touch-controllers.

Later zullen meer speelbare personages worden onthuld. De release staat gepland voor volgend jaar. Eerder kondigde Oculus aan meer te gaan investeren in nieuwe vr-content.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Marvel Power United VR.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren