1. War Chests in StarCraft 2 vanaf morgen beschikbaar

War Chests in StarCraft 2 vanaf morgen beschikbaar

Vanaf morgen is het mogelijk om War Chests in StarCraft 2 te kopen. Dit zijn een soort lootboxes waarin digitale content zit - waarvan een gedeelte door de game te spelen ontgrendeld wordt.

Er komen War Chests in Zerg-, Protoss- en Terran-varianten. Spelers ontvangen een bundel met cosmetische extra's voor in de game wanneer ze 10 dollar voor één Chest of 25 dollar voor alle drie de Chests betalen, maar men moet StarCraft 2 spelen om alle resterende items, zoals digitale comics en mooiere skins, in de War Chest te ontgrendelen. Iedereen die een War Chest koopt ontvangt ook een Hearthstone-kaartenpak, een Diablo 3 Tal'Darim huisdier en een loot chest voor Heroes of the Storm.

25 procent van de opbrengsten van de War Chests wordt gestoken in esports-ondersteuning voor de game. Vanaf morgen kunnen War Chests gekocht worden en dit kan maar tot 4 oktober. Spelers hebben vervolgens tot 4 november om alles in de digitale kisten te ontgrendelen. Bekijk meer informatie op de website.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Wat een onzin.

  • BOE!!!

  • Ja dat is inderdaad wat de melkoe zegt waaruit ze geld proberen te tappen.
    Bij andere Blizzardgames snap ik die lootboxes nog wel (Overwatch, Heroes of the Storm) maar bij Starcraft 2 voel ik de noodzaak nog niet zo eigenlijk.

  • Blizzard is echt dood sinds activision.. Called it btw.. Wat een klote bedrijf is het geworden zeg

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren