1. Final Fantasy 7-remake is op sommige gebieden verder ontwikkeld dan Kingdom Hearts 3

Final Fantasy 7-remake is op sommige gebieden verder ontwikkeld dan Kingdom Hearts 3

In een interview met Famitsu heeft Kingdom Hearts 3- en Final Fantasy 7 Remake-regisseur gezegd dat Final Fantasy 7 op sommige gebieden qua ontwikkeling verder is dan Kingdom Hearts 3.

Nomura zegt: "Ondanks dat er delen verder zijn dan Kingdom Hearts 3, zoals cutscenes, is het onwaarschijnlijk dat we binnenkort informatie delen, aangezien we overschakelen naar interne ontwikkeling."

Ook gaf hij aan dat er nog andere onaangekondigde projecten binnen Square Enix zijn waar hij aan meewerkt, maar dat hij niet weet wanneer er meer over bekend wordt gemaakt.

Over Kingdom Hearts 3 kon hij wel meer informatie geven, zoals dat de game minder werelden bevat dan het tweede deel. De werelden zijn volgens Nomura echter wel "voller qua inhoud en gameplay."

Op D23 Expo werd bekend dat Kingdom Hearts 3 in 2018 verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One. Final Fantasy 7 Remake verschijnt na 31 maart 2018.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Waarschijnlijk FFXVI, tegen de tijd dat dat uit is is het ook al 5 jaar verder.

 • Dat zou nog snel zijn!

 • Minder werelden dan deel 2… hoop dat ze niet teveel oude werelden recyclen zoals ze in deel 2 wel gedaan hebben, waar ongeveer de helft werelden waren die we al in deel 1 gezien hadden. Dit vond ik destijds jammer, aangezien ik juist in deel 1 zo verrast werd door alle unieke werelden. Nu zie ik het Olympic Coliseum en Twilight Town al weer terug komen. Zonde. Al vind ik de keuzes voor Toy Story, Big Hero 6 en Tangled wel weer leuk. Hoop meer van dat soort werelden te zien.

 • Laat ze maar gewoon opschieten met KH3. Het wordt wel eens tijd dat die game uitkomt, na al die bullshit recaps en andere meuk.

 • Square is nooit snel geweest. En als het daadwerkelijk verschijnt valt het vaak nog tegen ook…

 • Laat ze nu maar lekker de tijd nemen voor beide games. Bij final fantasy xv heeft ook perfect uitgepakt want dat is een geweldige game geworden.  Ik zie deze titels van zelf wel verschijnen.

 • Make finalfantasy (7remake) great again.

 • "Minder werelden dan in deel 2" Maar deel 2 had al zoveel gerecyclede werelden. Zoveel 'meer' was dat niet en nu dus nog minder.
  Focus, Square , focus. Laat al die crap als dissidia etc vallen en richt je op de goede spellen.

 • Ik vraag me dan echt wel af in welk stadium FF7 remake nu zit

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren