1. Nieuwe truck en bonussen op komst voor GTA Online

Nieuwe truck en bonussen op komst voor GTA Online

Rockstar Games heeft nieuwe content bekendgemaakt die wordt toegevoegd aan GTA Online, met een terugkerend voertuig en bonussen.

De grootste toevoeging is de Karin Technical Custom, een gewapende wagen die ook wel de 'hilbilly death truck' wordt genoemd. De pick-up truck, die eerder al werd geïntroduceerd tijdens de Heists-update, is uitgerust met een geweer voor meerijders en is aan te passen met armor, een beter wapen en meer dankzij de nieuwe update. In onderstaande afbeelding is de Karin Technical Custom in actie te zien.

GTA Online-spelers krijgen tot 24 juli een zwarte hoodie van Ammu-Nation wanneer ze een Sale-missie hebben voltooid vanuit de Bunker voltooien en verdienen Bodyguards en Associates een dubbel salaris. Tevens is de eerdere verdubbeling van geld en RP tijdens het spelen van de Overtime Rumble Adversary-modus verlengd tot en met 24 juli.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren