Ubisoft kijkt met interesse naar PlayerUnknown's Battlegrounds

Nieuws | -

CEO Yves Guillemot maakte tijdens Ubisofts earning call bekend dat het bedrijf met interesse naar PlayerUnknown's Battlegrounds kijkt en meldt dat het bedrijf in de toekomst misschien soortgelijke gameplay wil produceren.

De CEO geeft aan dat het spel geen bedreiging vormt voor het bedrijf, maar dat het nieuwe mogelijkheden biedt. Shooters van Ubisoft, zoals Rainbow Six Siege, doen het goed ondanks de populariteit van PUBG. Wel kijkt Ubisoft naar de game als inspiratiebron voor content in de toekomst.

"Battlegrounds doet het fantastisch," meldt Guillemot, "Rainbow Six blijft groeien en de tijd die mensen spenderen aan de game stijgt. Hierdoor zien wij geen competitie met de game. Wel kijken we naar wat die jongens aan het doen zijn en is het een type gameplay waar wij met interesse naar kijken. Misschien zul je dat in de toekomst terugzien in dlc van sommige van onze games". Officieel heeft Ubisoft hierover verder niets aangekondigd.

Recent maakte de ontwikkelaar Bluehole bekend dat PlayerUnknown's Battlegrounds meer gelijktijdige spelers had op Steam dan GTA 5 .


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.