1. Telltale komt met drie nieuwe seizoenen, waaronder The Wolf Among Us

Telltale komt met drie nieuwe seizoenen, waaronder The Wolf Among Us

Ontwikkelaar Telltale Games brengt drie nieuwe seizoenen uit voor verschillende gameseries.

Allereerst komt er een nieuw vijfdelig seizoen van Batman, waarvan de eerste episode op 8 augustus verschijnt. Gemaakte keuzes uit het eerste seizoen kunnen worden meegenomen volgens Telltale. Het verhaal draait om de terugkeer van The Riddler naar Gotham City, een genadeloze agent en de aanhoudende opkomst van The Joker.

The Walking Dead krijgt een vierde seizoen, dat tevens het laatste moet worden. Spelers staan in dit vierde seizoen nogmaals in de schoenen van Clementine. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend, maar de nieuwe episodes staan gepland voor volgend jaar.

De derde aankondiging draait om het langverwachte tweede seizoen van The Wolf Among Us, waarvan het eerste seizoen in 2014 uitkwam. Dit tweede seizoen verschijnt in 2017 en introduceert een "frisse" verhaallijn, maar draait nog wel om het duo van Bigby Wolf en Snow White. De game wordt omschreven als een los product ten opzichte van het eerste seizoen.

Bekijk hier de update van Telltale met meer details.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Heel tof nieuws! Had Tales from the Borderlands er ook graag bij gezien, maar deze zijn ook welkom, vooral Wolf Among Us.  The Walking Dead moet ik seizoen 3 nog van spelen. Eerste seizoen Batman was cool, maar net een niveautje lager dan andere Telltale games. Gebruik van de nieuwe engine daarin viel ook erg tegen, had nog altijd dezelfde problemen.

 • Seizoen 3 van The Walking Dead vind ik het minste, maar ligt eraan of je de nieuwe personages leuk vind. Ikzelf vond dat er helemaal niks in gebeurde en leek meer op wat filler voor het laatste seizoen.  De Batman TellTale vond ik geweldig, maar ikzelf ben fan van Batman dus mijn mening telt niet echt als 'eerlijk', haha.

 • Nu net seizoen 1 van Batman aan het uitspelen. Toevallig bij chapter 5.4, ben dus erg blij met dit nieuws.
  En wolf among US… A lord!!! Daar zit ik op te wachten. Ben echt gek op de talltale episodic games

 • Erg blij met dit nieuws! Vond vooral The Wolf Among Us erg goed!

 • Heel erg leuk, maar er mag wel net iets meer gameplay in, net zoals het 1ste seizoen van The Walking dead. Nu is het eigenlijk alleen maar keuzes maken en af en toe een quick time event.
  Ik hoop niet dat Clementine er aan gaat…

 • Zou leuk zijn als ze van The Last of Us een Telltale game maken. Met andere personages.

 • Zou niet leuk zijn. Zou teveel gaan lijken op The Walking Dead.
  Daarbij, never dat dat gaat gebeuren.

 • Nou hier word ik als persoon gelukkig van. :)

 • Geen 2e seizoen meer van Game of Thrones? Vond die toch ook erg leuk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren