1. Foutmelding over My Little Pony verschijnt per ongeluk op Xbox One

Foutmelding over My Little Pony verschijnt per ongeluk op Xbox One

Diverse Xbox One-gamers hebben aangegeven een vreemde foutmelding te ontvangen op hun console. Hierin wordt melding gemaakt van My Little Pony.

Het bericht duikt op bij verschillende Xbox One-gamers. Er lijkt geen gegronde reden te zijn voor het verschijnen van het bericht, waar het volgende in staat: "Neppe titel van foutmelding. Hier zou een lange beschrijving van de foutmelding moeten staan. Lees en huil! En ken je deze uitspraak niet van het internet, zoek het dan op! Je vindt een My Little Pony-aflevering genaamd 'Read it and Weep'. Cloudchasers en Wonderbolts, jullie worden nooit vergeten!"

Fans hebben aan Xbox-vicepresident Mike Ybarra op Twitter gevraagd wat er aan de hand is. Die meldde gisteren dat er inmiddels een patch moet zijn die er voor zorgt dat het bericht niet meer verschijnt. Volgens hem was de foutmelding alleen voor intern gebruik bedoeld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mock Error Title lijkt me meer iets in de trend van; 'Bespot de foute titel'.    'Neppe titel van foutmelding' is echt krom Nederlands.

  • Mock heeft in het Engels meerdere betekenissen.    Het staat ook voor nep/namaak en prototype's worden ook vaak mockups genoemd. Dit is waarschijnlijk ooit als een placeholder error title toegevoegd tijdens de ontwikkeling en daarna zijn ze het vergeten te verwijderen.

  • Het zou inderdaad ook een soort van test foutmelding kunnen zijn.

  • Grappig, dit doet mij denken aan een Steam moderator bot genaamd Twilight Sparkle. The Internet is being the internet.

  • Is gewoon een error melding vanuit Mock-Data. Developers gebruiken dat voor het testen van applicatie met dummie-gegevena. Ook wel Mock-Data genoemd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren