1. Demo van The Surge nu beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One

Demo van The Surge nu beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One

Er is nu een demo beschikbaar voor de science-fiction game The Surge. De ontwikkelaar is Deck13, de makers van Lords of the Fallen.

De demo is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One en bevat volgens Deck13 "uren aan content". Mochten mensen na de demo besluiten om de volledige game te kopen, dan kan geboekte progressie uit de demo worden overgezet naar de volledige game.

The Surge wordt vaak vergeleken met de Dark Souls-reeks, maar dan in een science-fiction setting. De game kreeg een 8 op InsideGamer. Dit schreven we: " The Surge is een hele fijne game geworden waar je vele tientallen uren in kunt steken. In tegenstelling tot het eerdere Lords of the Fallen is The Surge een game die meer is dan een kopie van die ene andere serie en prima op zichzelf kan staan. Alleen het verhaal stelt wat teleur."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • ff checken dan maar.

  • Vond het vrij eentonig om die robots neer te slaan. Grafisch wel aardig.

  • Eens verder wel een leuke budgetbak titel niet meer dan 20 voor betalen en heb je een goeie prijs/kwaliteit verhouding imo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren