1. Virtua Fighter 2 en Costume Quest 2 backwards compatible op Xbox One

Virtua Fighter 2 en Costume Quest 2 backwards compatible op Xbox One

Microsoft heeft vier Xbox 360-games backwards compatible op Xbox One gemaakt, waaronder Virtua Fighter 2 en Costume Quest 2.

Virtua Fighter 2 is de welbekende vechtgame van Sega die oorspronkelijk in arcades en op de Saturn verscheen, terwijl Costume Quest 2 het vervolg is op Double Fine's schattige rpg over een stel kinderen dat in de problemen komt tijdens Halloween.

Verder zijn ook Frontlines: Fuel of War, de voorloper op Homefront, en Quantum Conundrum, een vrolijke puzzelgame van Portal-designer Kim Swift, nu speelbaar op Xbox One.

De games zijn gratis opnieuw te downloaden voor mensen die de spellen al op Xbox 360 hadden, of zijn te koop via de digitale marktplaats van Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Sodeju! DE vier toppers van de afgelopen jaren, zomaar backwards compatible! Het blijft me verbazen; hele horden mensen zullen schreeuwend van geluk hun Xbox One opstarten om vier twee pareltjes NOG EENS helemaal door te spelen! Chapeau!

  • Denk om je hoge bloeddruk…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren