1. Bekijk zaterdag de livestream van Pokemon Go Fest in Chicago

Bekijk zaterdag de livestream van Pokemon Go Fest in Chicago

Ontwikkelaar Niantic onthult via Twitter dat het Pokémon Go Fest in Chicago een livestream zal krijgen.

Ook spelers die niet kunnen deelnemen aan het evenement kunnen dit weekend het evenement meemaken vanuit hun huiskamer. Niantic kondigt aan dat het Pokémon Go Fest op zaterdag 22 juli gestreamd zal worden op Twitch.

Het evenement begint 's middags om 17:00 uur Nederlandse tijd. Spelers hebben zo wereldwijd de mogelijkheid de activiteiten dit weekend in de gaten te houden. Zaterdag zijn er drie Challenge Windows beschikbaar, waardoor deelnemers samenwerken om een bepaalde hoeveelheid Pokémon te vangen. Deze Windows zijn beschikbaar spelers over de hele wereld, waardoor ook spelers die niet aanwezig zijn in Chicago hun steentje bij kunnen dragen.

Als spelers de uitdagingen tot een succesvol einde weten taf te ronden, is er voor iedereen een beloning. Het evenement werd in juni aangekondigd naar aanleiding van de eerste verjaardag van het spel. Pokémon Go is verkrijgbaar op Android en iOS.

Hieronder is de originele tweet te zien. Op 12 augustus vindt er ook een evenement plaats in het stadshart van Amstelveen. Binnenkort worden hier 3.500 tickets voor vrijgegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Piet is er totaal klaar voor.

  • Anders ik wel!

  • Als er daar genoeg pokemon worden gevangen en een legendary raid battle word gewonnen komt de eerste legendary wereldwijd beschikbaar (deze kan je niet achterlaten in gyms)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren