1. Patapon Remastered verschijnt volgende maand voor PlayStation 4

Patapon Remastered verschijnt volgende maand voor PlayStation 4

Sony heeft aangekondigd dat Patapon Remastered op 1 augustus verschijnt voor PlayStation 4.

Patapon Remastered is een visuele update van de PSP-game uit 2007 voor de console. Op PlayStation 4 draait de game in 1080p en op PlayStation 4 Pro in 4k.

Patapon draait om het aansturen van de Patapon-stam op de drum van hun god. Spelers moeten hun leger op het juiste ritme voortbewegen om de vijandelijke Zigoton te verslaan.

Op dinsdag 1 augustus is de game vanaf 17:00 uur verkrijgbaar in de PlayStation Store voor 14,99 euro. PlayStation Plus-bezitters krijgen op release twintig procent korting.

Hieronder is de eerste speelsessie van de game te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Daar word je toch blij van!

 • Wauw, hier vroeg ik al tijden om. Oke, eigenlijk om een reboot op de console, maar dit is een mooie tussenstap. Wat een geniale game is dit.  Edit: wacht, dit is op E3 al onthuld? Heb ik compleet gemist.

 • Een nieuwe game op de consoles was nog beter geweest inderdaad, maar ik ben hier ook erg blij mee. Het ziet er simpel uit, maar het is zo'n briljante game!

 • Naaais! Ik had vroeger, in PSP-tijden nooit genoeg geld om deze game echt te kopen. Nu heb ik nog steeds geen geld dus dat is niet veranderd maar deze game komt dit keer echt wel in huis!  Uiteindelijk.  ;) :D

 • whahahahahaha

 • Game industrie gaat meer en meer lijken auto industrie:
  veel blingbling en glinster aan de carrosserie, maar eigenlijk verschillen de games inhoudelijk weinig van elkaar. Bovendien steeds meer één of andere "candy eyecatcher" bij de voorstelling van een game om aandacht te verplaatsen (net zoals op autosalon)…
  nice PATAPONS! en dat in 1080p60HD!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren