1. Verwijderd Crash Bandicoot-level nu speelbaar in N. Sane Trilogy

Verwijderd Crash Bandicoot-level nu speelbaar in N. Sane Trilogy

Voordat de originele Crash Bandicoot op PlayStation verscheen, zorgde Naughty Dog er voor dat het level Stormy Ascent niet speelbaar zou zijn. Dit level is nu via gratis dlc alsnog beschikbaar, maar dan voor de remaster, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Het level kan nu tot en met 19 augustus gratis gedownload worden voor Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Het level is ongeveer vier keer zo groot als andere Crash Bandicoot-levels en werd uit het origineel weggelaten omdat het te moeilijk zou zijn.

"Het was een van de laatste levels die we afmaakten en toen we de game aan Sony gaven besloten we het er uit te halen", legt level designer Taylor Kurosaki uit. "Het level was speelbaar, maar te moeilijk, en we hadden geen tijd meer om het gemakkelijker te maken. Het bleef wel op de disk staan, wat minder risicovol is dan het er echt af te halen."

Uiteindelijk konden spelers van het origineel het level wel vinden door gebruik te maken van cheatproducten als Gameshark. Toch was het nooit een officieel onderdeel van de game. In de remaster kan het level nu dus wel gespeeld worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Aan het einde van het jaar de X1 versie halen! :)

  • Uit welke info maak je dat op? ;p

  • eerder hoop dan informatie.

  • Roddels en hoop inderdaad. ;P

  • Heb 'm al uitgespeeld. Die time trial is moeilijk tho -.-

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren