1. Ark: Survival Evolved-servers blijven intact bij officiële release

Ark: Survival Evolved-servers blijven intact bij officiële release

Hoewel ontwikkelaar Studio Wildcard in eerste instantie de servers van Ark: Survival Evolved wilde resetten voor de officiële release van de game, gaat dit toch niet door.

De PvP-servers zouden worden gewist, omdat er in de code van die servers een aantal bugs zitten, waaronder een bug die items dupliceert. Door de reset zouden mensen echter ook hun progressie verliezen.

Fans waren woedend en daarom heeft Wildcard nu besloten de servers te laten voor wat te zijn. Op de officiële release lanceren er echter ook nieuwe servers waarop de nieuwe code draait. De servers blijven naast elkaar bestaan.

Ark: Survival Evolved is al geruime tijd in Early Access beschikbaar, maar de uiteindelijke versie komt op 8 augustus uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Toevallig gister nog keer gespeeld op de PS4 maar deze game draait nog steeds zo ontzettend belabberd op de consoles.

 • Op mijn pc draait het ook alles behalve vloeiend,(GTX1070 i7-6700k, 16 G RAM) slechte optimalisatie belachelijk dat ze er vorig jaar betaalde DLC voor hebben uitgebracht.  Dat de prijs van 27 naar 60 is gegaan vinden ook veel mensen ongewenst. • Op mijn laptop draaid het wel prima 55 fps alles vol open met vergelijkbare specs maar ark trekt zeker achterlijk hard aan je hardware

 • Spel is verre van af en nu al 70 euro. En met dlc erbij voor 90 xD Gekkigheid.

 • Even serieus, ik mag toch hopen dat de game bij officiele release WEl speelbaar is op consoles? Op Xbox is het een framerate en grafisch drama… lijkt totaal niet op de trailers. Iemand info hierover? De game lijkt me heel erg gaaf, maar niet op deze manier… Is dit leuk om alleen te spelen btw?

 • Ik vind het alleen echt niks aan, ik speel meestal met mensen die ken dan is het wel lachen.

 • Alleen is het niet leuk. Met een groep vrienden dikke pret!

 • Ben al een tijdje gestopt met deze game, omdat je er zoveel tijd instopt en er altijd wel mensen zijn die al je hard werk gwn voor de fun willen vernietigen.

 • Daarom PVE spelen ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren