1. De SNES Classic Mini vergeleken

De SNES Classic Mini vergeleken

Op San Diego Comic Con is de Amerikaanse SNES Classic Mini voor het eerst in het openbaar te aanschouwen.

Op de afbeeldingen van IGN is te zien hoe de console zich verhoudt tot de originele SNES. Ook is het snoer van de controller zichtbaar langer dan de NES Classic Mini van vorig jaar.

De SNES Classic Mini komt met twee controllers en 21 games, waaronder het nooit eerder verschenen Star Fox 2. De kleine console verschijnt op 29 september is momenteel erg moeilijk verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik vond de Japanse en Europese versies er toch echt beter uitzien. Ben dan ook blij dat we deze gewoon ontvangen

  • Volgens mij had de NTSC versie een ander design omdat men toen dacht dat de Amerikanen van een meer "bulky" design houden. Nou klopt dat misschien ook wel als je die dikkerds daar allemaal ziet.    Toch waren er nog andere verschillen.
    De NTSC versie was 60hertz. Games waren dus in gameplay en audio wat sneller dan de 50hertz PAL versies(1/6 deel langzamer)    PAL games hadden weer een ander voordeel. NTSC is 480i waar PAL 576i was. De resolutie was dus hoger. Uiteindelijk wist niemand toen beter, over het algemeen waren ntsc games wat smoother qua gameplay en zag pal games er ietsjes beter uit. Ook waren de PAL controllers veel beter.    De NES en SNES Classic spelen af in 720p en het oogt veel scherper door de betere upscale in de hardware. Dat is alleen al een mooie reden er 1 te kopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren