1. Uncharted: The Lost Legacy is goud gegaan

Uncharted: The Lost Legacy is goud gegaan

Naughty Dog heeft via Twitter laten weten dat Uncharted: The Lost Legacy klaar is om gedrukt te worden.

Uncharted: The Lost Legacy ligt op 23 augustus in de winkels, een dag later dan in de VS. De game is een standalone uitbreiding van Uncharted 4: A Thief's End met Chloe Frazer en Nadine Ross in de hoofdrol. Ook bevat het de volledige multiplayer- en co-op-modus van het vorige deel.

Bekijk hier de gameplaydemo vanaf E3 2017 en houd InsideGamer volgende week in de gaten voor een preview van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Oeeeeh, laat maar komen. Nog een maand, dag 1 koop

  • Toffe game. Maar het is gewoon geen volledige game. Uncharted 4 was minimaal 13 uur. Ik weet niet of ik deze gelijk koop. Meer een game voor 20 euro eigenlijk. Aangezien ze eerst het als dlc wilde aankondigen, maar het later toch nog uitgebreid hebben naar zo`n 7 uur. Is het enkel singleplayer overigens? Als er nog een multiplayer mode in zit, is het al een ander verhaal.

  • Uncharted: The Lost Legacy ligt op 23 augustus in de winkels, een dag later dan in de VS. De game is een standalone uitbreiding van Uncharted 4: A Thief's End met Chloe Frazer en Nadine Ross in de hoofdrol. Ook bevat het de volledige multiplayer- en co-op-modus van het vorige deel.

  • Ik koop hem wel als hij december 20 euro is in de store. 7 uur vind ik echt geen 40 euro waard, en een multiplayer erin proppen die gewoon hetzelfde is als die van uncharted 4, beetje te makkelijk gedaan vind ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren