1. Capcom onthult vier personages voor Marvel vs. Capcom Infinite

Capcom onthult vier personages voor Marvel vs. Capcom Infinite

Capcom heeft een trailer getoond die vier nieuwe speelbare personages onthult voor Marvel vs. Capcom Infinite.Het gaat om de vier personages Spider-Man, Nemesis, Frank West uit Dead Rising en Haggar uit Final Fight.

Marvel versus Capcom Infinite zal 19 september gelanceerd worden op pc, Xbox One en PlayStation 4. Lees hier eerder nieuws over de game, inclusief informatie over het verhaal van de game.

Hieronder is de trailer te zien zoals deze werd getoond aan het publiek tijdens San Diego Comic Con.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Zonde, deze serie staat bekend om zijn enorm grote diverse cast met elk nieuw deel. Infinite is op een enkeling na een regelrechte kopie van deel 3, maar dan zonder de X-Men.    Lijkt eerder een stap terug i.p.v. een vooruitgang. Ik wacht wel totdat de Ultimate edition beschikbaar is inclusief alle DLC karakters.

  • Capcom was vroeger een prima developer, maar tegenwoordig bakken ze er niks meer van. Is ook weer overduidelijk in het spuuglelijke MvC Infinite met het ontbreken van alle fan favourites (die ongetwijfeld als DLC worden aangeboden) en het door de strot duwen van dat belachelijke Marvel cinematic universe.    Wat mij betreft mag Capcom inpakken en oprotten. Na het verpesten van Mega Man zijn ze ook weer goed op weg om MvC om zeep te helpen.

  • Als je dit vergelijkt met Injustice 2 dan lijkt het alsof het een heel lage productiewaarde heeft. Het voelt heel cheesy aan. Misschien is het hoe Capcom werkt. Ik heb de demo gespeeld en vond het grafisch en qua gameplay niet zo denderend. Alleen al dat slechte charachter models en dan dat gare voice-over en muziek keuze. Niet mijn type game. Ik speel Injustice 2 dagelijks met veel plezier. Uitstekend spel en kwaliteit druipt er vanaf. Naar mijn idee kan de Marvel licentie naar een betere ontwikkelaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren