1. Destiny 2-bèta loopt door tot morgenavond

Destiny 2-bèta loopt door tot morgenavond

Bungie heeft de open bèta van Destiny 2 verlengd tot en met dinsdagavond.

Spelers hebben vandaag en morgen nog om de bèta van de game, waarin een campagnemissie, strikemissie en multiplayermap zitten, alsmede het nieuwe sociale gebied genaamd The Farm, uit te proberen.

Het is echter niet meer mogelijk om de bèta nog te downloaden. Die moet op zijn laatst gisteren zijn gedownload door potentiële spelers.

Destiny 2 komt op 6 september uit voor PlayStation 4 en Xbox One en op 24 oktober voor pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Is the farm dan ook nog open? Want dat vind ik wel even interessant om te checken nog.

 • Spelers hebben vandaag en morgen nog om de bèta van de game, waarin een campagnemissie, strikemissie en multiplayermap zitten, alsmede het nieuwe sociale gebied genaamd The Farm, uit te proberen.

 • ja maar klopt niet, gisteravond om 2100 uur gekeken, toen was het alweer voorbij.

 • The farm zou pas in het laatste uur van de beta vrijkomen, dat was eerst van 5:00-6:00 maandagochtend, dus gister was the farm nog niet beschikbaar. Misschien is hij nu nog wel beschikbaar ;)

 • gister om 1900 was ie beschikbaar. ;)

 • Oh echt? Ik dacht dat hij pas in het laatste uur er zou zijn.

 • ja zou het ook zijn, maar hebben ze aangepast.. zou leuk zijn als ze hem vanavond gewoon ook nog even open gooien, ben wel benieuwd namelijk.

 • Ooh over het farmgedeelte heen gelezen, mijn excuses.

 • Ik tegenstelling tot de beta van Destiny 1 zie ik totaal geen reden om 'm nogmaals te starten. Het ontdekken van "Earth" was toen fantastisch, waar het nu eigenlijk na de intro slecht één strike is.

 • Klopt, maar dat hebben ze vooral gedaan (denk ik)/ omdat er vorige keer teveel in de beta zat. Beta's zeggen toch vaak niet veel. Veel games hebben goede betas en vallen dan zwaar tegen, of precies andersom.

 • Deze beta is alleen dus voor de console's, ps4 en xbox, Pc beta komt in augustus. Dit soort info mag er echt bijstaan hoor.

 • Kan iemand zijn ervaringen delen? Is het de moeite waard? Het liefst wel van iemand die zich goed heeft vermaakt met het eerste deel.

 • Zou het niet veel positiever zijn als iemand die zich juist niet heeft vermaakt met deel 1 het nu wel de moeite waard vind?

 • als je deel 1 tof vond dan waarschijnlijk deel 2 ook. ook al is het allemaal wat simpeler geworden lijkt het op het eerste oog. maar ik heb geen spijt van mijn pre-order.

 • Beta niet gespeeld, maar van wat ik zo online langs zie komen is dit exact Destiny met wat lichte tweaks.  Destiny destijds tot en met de Crota raid gespeeld, daarna was ik er echt klaar mee. Raids waren aan het begin heel tof, beetje uitzoeken hoe en wat lekker aankloten met wat "vrienden". Totdat men het hoe en wat door had en alles zo snel en makkelijk mogelijk gedaan moest worden. Op de meest saaie manieren de meest saaie kogel sponsen kapot schieten voor wat loot. Terwijl ik van Borderlands 2 (looter shooter) echt genoten heb, maar dat had ook met de vele verschillende builds te maken. Iets dat met destiny iig tot en met Crota helemaal niet aan de orde was. Subclasses, geen manier om een char echt tot je hand te zetten of te experimenteren met combinaties van bepaalde skills. Gjallarhorn en done.  Misschien ben ik hier wel heel negatief, maar destiny zag er altijd mooi maar levenloos uit, met weinig diepte. De gun play voelde wel lekker aan. Je hebt op papier dikke scifi bad asses die uiteindelijk, voornamelijk vanuit cover op de bosses schieten.  Schijnbaar is destiny met de iron king oid veel beter geworden en ik hoop ook dat destiny 2 super wordt, maar van wat ik van die beta heb meegekregen vind ik het echt lef van Bungie om hier een 2 achter de titel te zetten. En anno 2017 30 fps terwijl er een PSpro bestaat, dat kan toch niet. • Ze hebben dit deel voornamelijk moeten maken door het slechte grondwerk van deel 1. DLC toevoegen was in deel 1 echt een nachtmerrie blijkbaar voor de developers, waardoor ze voor een deel 2 hebben gekozen. De game is niet heel anders dan deel 1, dus als je deel 1 leuk vond (zoals Soon zegt) dan vind je deze hoogstwaarschijnlijk ook tof.  Ik hoop in ieder geval dat ze meer gratis toevoegingen in de game gaan stoppen dan eerst, dat de game gewoon voldoende content heeft voor €60 en dat de DLC die ze gaan toevoegen het geld meer dan waard is. Als ze dezelfde praktijken gaan uitvoeren als in deel 1 (dus €20 voor 3 missies, 1 strike en een raid), dan zal ik er snel klaar mee zijn.

 • Los van of meer van hetzelfde nou iets goeds is of niet vind ik dit precies hetzelfde op kleine aanpassingen na. Het volgende kun je van genoeg games zeggen maar dit voelt gewoon echt als dlc aan vind ik. Veel hebben we nog niet gezien maar de toon is gezet. En die is me te familiar. Vooral bij destiny zou het ook moeten gaan om de (ontdekkings)reis er naar toe en niet alleen om de eindbestemming maar dat voelt zodanig bekent dat het lijkt of ik deze reis al eerder heb afgelegd en niet zo nodig hoef te herbeleven. Ipv een nieuwe beleving voelt het te veel als herbeleven. Dat kon je ieder jaar bijvoorbeeld ook over CoD zeggen vandaar dat ik dat al jaren niet meer speel (maar ook over BF en Ass.Creed). Maar dit najaar wordt het weer eens een x voor het eerst in jaren CoD en ook SW BF2. Ik laat dit zonder enige spijt aan me voorbij gaan.  Ik vind de beta representatief voor wat er ongeveer komen gaat en dit is niet waar ik op zit te wachten. Ik wil niet maar een paar strikes hebben in de vanilla game en per dlc 1 of 2 miezerige strikes en 1 raid. Ik wil raids met matchmaking hoe verot het ook kan uitpakken en een overvloed aan strikes en raids.

 • Heb de beta nu zoveel veel mogelijk uitgepluisd. Heb alle wapens volle crucible gear. Maar na die 2.5 uur in de farm te hebben rond gelopen. Is voor mij de beta wel klaar. Er is niks meer te doen. Tis nu wachten tot 6 september.

 • Zit er nog steeds geen matchmaking in??
  Ik dacht dat The Division de toon wel had gezet op dat punt.
  Wordt een no-go voor mij zonder matchmaking, helaas.

 • waar heb je het over?  raids hebben zelfs matchmaking in deel 2. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren