1. Splatoon 2 ontvangt eerste gratis dlc-content in de vorm van wapen

Splatoon 2 ontvangt eerste gratis dlc-content in de vorm van wapen

De eerste gratis content voor Splatoon 2 is dit weekend aan de game toegevoegd in de vorm van een nieuw wapen.

Het gaat om de Inkbrush, een wapen die alleen geschikt is voor aanvallen en verfklussen van een korte afstand. De speciale move die ermee gedaan kan worden is de Splashdown en de extra aanval die bij het wapen hoort is de Splat Bomb.

Het wapen wordt automatisch aan de game toegevoegd en spelers krijgen hier een melding van. Het is de bedoeling dat Nintendo gedurende een heel jaar gratis content, waaronder nieuwe wapens en multiplayermaps, aan de shooter op Switch toevoegt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik ben niet zozeer blij met het nieuws van de kwast, although ook mooi meegenomen natuurlijk, maar vooral met het idee dat de game een jaar lang gratis ondersteund zal worden! Nice :)

  • Benieuwd naar de nieuwe maps. Vindt het nu wel een beetje beperkt.

  • Sorry, maar ik moet toch even gezegd hebben dat er een formuleringsfout in dit nieuwsbericht staat. Er staat 'een wapen die', maar het moet 'een wapen dat' zijn. Wapen is een onzijdig woord.    Verder leuk dat deze game blijvend ondersteund zal worden voor het komende jaar.

  • Hier zouden veel ontwikkelaars een voorbeeld aan moeten nemen.

  • Nu nog een tandenborstel en dan ben ik hartstikke blij….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren