1. Het schademodel van Forza Motorsport 7 in actie

Het schademodel van Forza Motorsport 7 in actie

Microsoft heeft dit weekend in een livestream vanaf San Diego Comic Con nieuwe gameplaybeelden van Forza Motorsport 7 op Xbox One X gedeeld.

In de demo kwamen verschillende bekende gasten die aanwezig waren op de beurs langs om de game te spelen. De beelden geven een goed beeld van het schademodel van de game op de Dubai-track uit de demo van E3 2017. De auto die wordt getoond is ook dezelfde Porsche GT2 RS.

Forza Motorsport 7 verschijnt op 3 oktober voor Xbox One en Windows 10. Kijk hier de onthulling van de game terug.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Welk schademodel?

 • Idd, met elk deel wordt het minder.

 • In de 2e video lijkt rond 8:00 een klein deukje te zitten in de achterbumper…

 • Tja in welke racegame met productie autolicenties is dit tegenwoordig nog op orde? Het interesseert me al niet eens meer zoveel dat het er wel of niet in zit.

 • Jammer dat er geen vooruitgang in zit, realistische schademodellen zijn sowieso een groot gemis in huidige racegames, alleen bij Codemasters games zijn die redelijk op orde.

 • Tja dat heb je als je de mooiste, de meeste en exclusieve™ wagens wilt hebben.  Ga dan voor een rallygame.

 • Ja, true, maar kom op, 3 filmpjes over 'het schademodel' en we moeten zoeken naar de deukjes…

 • Lol, ben net met de verzekering bezig, is iemand achter op mijn auto geknald (real life)
  Niet zo lol, maar de schade viel gelukkig mee.

 • Ja dat is altijd lekker… Maand terug reed mijn vriendin met haar auto achterop een ander die wat abrupt enthousiast remde. Desalnietemin haar schuld vanwege de vaste bekende regels. Helaas had de auto meer schade dan waarde die die vertegenwoordigde.  Nu deze maand is er een fietser op mijn totaal onbvlekte zwarte lak gereden (dat is wat ik denk want ik zag de spontane schade ineens). Ook weer 1200 euro schade. Doe mij dat schademodel van Forza dan maar :D

 • Koop een rallywagen!

 • Precies hetzelfde voor mij @xevuluionx, Vorige maand een kind van 13 in de wijk die keihard tegen mijn auto knalt omdat ze haast had en niet uitkeek. Ze wilde vermoedelijk tussen mijn auto en garagedeur nog even vluchtig langs fietsen. Vorige week donderdag is mijn deur gemaakt en mijn automatisch inklapbare buitenspiegel vervangen. Echter de verzekeringen zijn nog bezig maar ik heb het vermoeden dat ze of 50/50 doen of alles op mij gaan verhalen. Zij heeft gelukkig verder niks en haar fiets ook niet, maar van mij mogen ze dit lekker volledig bij haar ouders neerleggen.  Klote hoe de regels ook kunnen zijn.

 • Ogen open houden kerel als je door een woonwijk tijd waar kinderen spelen. Als een kind "hard tegen je auto knalt" heb je waarschijnlijk veel te hard gereden en niet opgelet.
  Kan je wel tegen ouders gaan bitchen, maar je bent zelf gewoon een lul.

 • Hoe kan ik te hard hebben gereden als ik met mijn auto voor de garage sta om in te rijden? Ik stond stil met mijn auto op dat moment namelijk. Ze had niet moeten proberen voor mijn auto langs te rijden. En 13 jaar, dan mag je toch hopen dat ze al lang verkeersles hebben gehad.  Ze zei zelf dat ze haast had, dus dat staat ook mooi in het verhaal. Goed dat je mijn verhaal ook zo goed hebt gelezen. Of ga je beweren dat fietsers zo netjes fietsen allemaal? Ze kijken tegenwoordig niet eens meer als ze vanuit een straat de weg op fietsen. Fietsers van tegenwoordig zijn meer een gevaar voor zichzelf geworden.

 • @Snake ik begrijp je frustraties. Maar zoals je het beschrijft mag ik aannemen dat alle schade op de fietser verhaalt wordt. Begrijp niets van de reactie van PALvsNSTC want zijn reactie klinkt alsof hij uitgaat van een wereld waarin ELKE auto racent door de wijk gaat en ELKE fietser voorbeeldig gedrag vertoont. Ik was er niet bij verder maar heb al genoeg gezien om te weten dat een dwazemans actie van een fietser heel aannemelijk is. Maar tuurlijk zijn er evengoed halve zolen die scheurend met de auto door de kindvriendelijke wijk gaan. Alleen het verhaal van Snake heeft daar niets mee van doen.  Hier in de straat parkeer ik al niet meer voor mijn eigen stoep voor het huis. Er scheuren continue kids voorbij op fietsjes en heb er al eens met zijn stuurtje tegen een (geparkeerde) auto zien gaan. Of ze gaan van de stoep af tussen kort op elkaar geparkeerde auto's door terwijl er 4 meter verderop zat ruimte is…. ook hier met kleinerere schade's als gevolg. Ik had genoeg gezien en sta nu aan de andere kant. Wellicht voor mensen die geen donder om hun auto geven die dit koud laat maar voor mij is het een trots en vrij waardevol bezit.

 • Belachelijke reactie van PALversusNTSC…

 • Reactie van PvN is meer omdat het hier om een kind gaat. Als het een volwassene was, dan vermoed ik dat ik een totaal andere reactie had gekregen. Of ze het verhalen op de ouders is maar de vraag. Fietsers worden namelijk al beschermd door de wet/verzekering alleen als er goede redenen zijn dan kunnen ze het verhalen. Je staat dus met een voetganger, fietser, brommer altijd al meteen 1-0 achter qua stand.  En niet om dit kind de grond in te boren, maar 13 jaar dan weet je dat je voorzichtig moet zijn en dat je zelf moet uitkijken hoe je fietst. Ik kan moeilijk voor dit kind gaan opletten namelijk. Als ik volgens PvN te hard had gereden, dan was zij namelijk al voor mij en in mijn zicht en dan was het minder goed met haar afgelopen waarschijnlijk en zat ik dit niet zo even hier te typen maar haar ziekenhuis kosten te betalen. Zo te horen heb je kids en dan moet je dus weten dat kinderen jong en oud zelf ook roekeloos rijden. Dit meisje had haast (dat zei ze namelijk meteen want ze wilde eigenlijk alweer wegfietsen) en volgens iemand die uit diezelfde straat kwam, fietste ze hem al met een grote snelheid voorbij.  Tja ongelukjes kunnen gebeuren. Gelukkig heeft niemand hier wat opgelopen maar baalde wel enorm van mijn nieuwe auto. Gelukkig is dit nu gemaakt en is er verder geen probleem. Laten de verzekeringen het verder maar oplossen.

 • Dat begreep ik er uit maar gelukkig zijn er ook genoeg mensen die wel kritisch naar hun eigen kroost kijken. Als ik vroeger een knuppelactie had waarbij ik stomme risico's nam kreeg ik ook op mn lazer van mn pa. En die ging dat echt niet recht zitten lullen. Mn buren zijn strontvervelend maar gelukkig wel zelfkritisch naar hun eigen kroost als ik ze lukraak spreek. Een beetje zelfkritisch zijn op je eigen kids lijkt me daarom geen gek idee. Gewoon ff de helicopter view pakken en dan oordelen met de data die je hebt :D

 • Snake is irl net zo'n misbaksel als op internet

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren