1. Een oude bekende keert terug in Middle-earth: Shadow of War

Een oude bekende keert terug in Middle-earth: Shadow of War

Warner Bros. heeft tijdens San Diego Comic Con een nieuwe verhaaltrailer uitgebracht van Middle-earth: Shadow of War.

De trailer onthult dat de toekomst voorspellende spin Shelob een rol speelt in het verhaal van de game. In de game heeft Shelob de vorm van een mens aangenomen en voorziet ze Talion van onheilspellende vooruitzichten.

Middle-earth: Shadow of War verschijnt op 10 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Holy shit, lijkt erop dat er nu nog meer lore en verhaal aanwezig is in dit deel. Ik heb intents genoten van deel 1, maar hoopte op iets meer diepgang in het verhaal. Dat lijkt nu zeker te gaan lukken!

 • Ja, joh. Wie weet nou niet dat Shelob van gedaante kon wisselen.  /sarcasme

 • Een schande! En ik lach er niet mee.

 • Dit soort shit verneukt idd wel een hoop. Ik hou niet van zelfbedachte aanpassingen die erg haaks staan op de bestaande lore.

 • Niet te vergelijken, eigenlijk wel, maar we werden ook overspoeld met trailers van Pirates of the Caribbean: Salmonella's Revenge. In de cinema kregen we zelfs een volledige scene te zien voordat Alien begon.  Uiteindelijk bleek het een afschuwelijke hersenloze film te zijn.  Ontopic: ik denk dat deze game zich schuldig maakt aan het kapot commercialiseren van zijn product en dat dit het teken is dat deze zielloze game (inhoudelijk) een gedrocht wordt. Gameplay is natuurlijk belangrijker bij dit soort games. Ik wacht wel af.

 • Pirates of the Caribbean 5 is de beste Pirates film na Pirates of the Caribbean 3  Jammer dat ze de lore van Lord of the Rings zo verneuken, maar dit neemt niet weg dat ik deze game ga spelen.

 • Dat is jou mening Meta. Voor mij blijft Pirates 1 de beste.  OT: Ja ze spelen fast & loose met de Lore maar ik heb er niet zo'n moeite mee. Zolang ze een toffe game neer weten te zetten ben ik een tevreden man.

 • Het nadeel van alle Pirates sequels, is dat geen van hen op het eerste deel lijken. Ze willen te epic zijn en geven meer om de effects dan de daadwerkelijke inhoud. Zonde, 1 is echt fantastisch.

 • Waarom ik deze twee vergelijk is omdat er te veel geknoeid is met de verhaallijnen. Dat ze plots een mythische figuur vermenselijken is gewoon belachelijk en onnodig. Krijg een déjà vu van The Hobbit.  Laten we allemaal Pirates 3 de scene na de credits nog eens zien.
  https://www.youtube.com/watch?v=03lYG…  Hoe kan je Pirates 5 goed vinden met die scene in je achterhoofd? We negeren even het lelijke design, slechte acteerwerk, Orlando Bloom lokmiddel, lelijke CGI, zwakke verhaal, flauwe humor, geforceerde emotionele momenten, …

 • Omdat ik het gewoon een goede film vind zo goed zelfs dat hij op nummer 2 staat in mijn top favo Pirates of the Caribbean films.  En deel 5 en de credit scene van Deel 3 sluiten perfect op elkaar aan naar mijn mening.

 • Ik vond "Piraten van de Kaaimaneilanden: Salmonella's Wraak "een echte topper.  Het stuk waarin Will Turner op het einde een voedselvergiftiging oploopt wanneer hij uit het Glas der Uitgemelkte Franchises drinkt, dat was naar mijn zeggen, petje af, een echte emotionele cliffhanger. Of wanneer Baroppa een gouden tand uit de mond van Jaak Specht trekt! Dat was lachen, hé jongens! En met oog op minderheidsgroepen: vallende oude mannen zijn vanaf nu geen taboe meer! Dikke duim aan de makers!  En dat allemaal in één film! Wauw!
  10/10 Ongeloofelijk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren