1. Lost Sphear van makers I Am Setsuna komt begin 2018 uit

Lost Sphear van makers I Am Setsuna komt begin 2018 uit

I Am Setsuna-ontwikkelaar Tokyo RPG Factory werkt aan een nieuwe rpg genaamd Lost Sphear. Nu is bekend dat de game op 23 januari 2018 uitkomt.

De game komt beschikbaar op pc via Steam, PlayStation 4 en Switch en lijkt op veel vlakken op I Am Setsuna. De game heeft een soortgelijke 'Active Time Battle-systeem' voor gevechten met vijanden en een vergelijkbaar isometrisch perspectief.

De game draait om een jongen genaamd Kanata die wanneer hij wakker wordt merkt dat zijn woonplaats aan het verdwijnen is. Hij moet de 'kracht van Geheugen' leren om er voor te zorgen dat het dorp blijft bestaan.

Het is nog niet bekend hoeveel de digitale versie van de game in euro's gaat kosten, maar de fysieke editie die te koop staat op Square Enix' webwinkel kost 49,99 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren