1. Multiplayer-dlc Final Fantasy 15 gaat volgende maand in bèta

Multiplayer-dlc Final Fantasy 15 gaat volgende maand in bèta

Final Fantasy 15 krijgt volgende maand een multiplayerbèta in aanloop naar de volledige uitbreiding, genaamd Comrades .

Bezitters van de season pass en PlayStation Plus of Xbox Live Gold kunnen van 3 tot en met 8 augustus de uitbreiding uitproberen.

Comrades draait om coöperatieve gameplay in groepen van vier spelers, die ook opgevuld kunnen worden door drie AI-spelers. Spelers kunnen in een stad met hun zelfgemaakte avatar een kamp opzetten. Van hieruit kunnen quests worden aangenomen met nieuwe verhaallijnen.

Verder kunnen spelers in de uitbreiding maaltijden koken, stukken meteoriet verzamelen voor nieuwe quests en koninklijke zegels instellen om voordelen tijdens gevechten te vergaren.

Het is nog niet bekend wanneer de uiteindelijke versie van Comrades verschijnt. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jammer dat het alleen voor season pass holders is

 • De uiteindelijke versie wordt wel los te koop volgens de website.

 • Bedoelde meer op die beta ervan.

 • Ik kan niet wachten. :)
  Ik ben blij dat ik de Season Pass gehaald heb, hehehe

 • Jaaa ik ook

 • Blijft 1 van mijn favoriete games ooit, zeker een reden om weer terug te keren :)

 • Ik hoor het vaker, maar ik snap het niet. Ik heb de game uitgespeeld (main story en wat sidequests), maar het kan mij dus niet echt bekoren. Saai is het eerste wat in me opkomt. Ach…misschien moet ik gewoon maar geen FF-games spelen ;)

 • Het pakte mij al vanaf minuut 1, vond heel het idee van roadtrippen met je vrienden met kamperen, vissen etc etc zo vet en goed uitgewerkt dat ik er maanden zoet mee ben geweest. Heb over 100 uur speeltijd, alles gedaan wat je kan doen, platinum trofee en ben het nog steeds niet beu. Ben inmiddels weer aan het wachten tot de nieuwe DLC er is. Tevens voelde ik een band met Noctis, Prompto, Ignis en Gladiolus.  Kort gezegd, alles klikte zo goed met wat ik in een game wil zien dat het naast de Pokemon games op nummer 2 in mijn all time favorieten staat. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren