1. For Honor krijgt nieuwe content en dedicated servers

For Honor krijgt nieuwe content en dedicated servers

De komende maanden blijft er nieuwe content uitkomen voor Ubisoft's For Honor. Het bedrijf komt onder andere met dedicated servers, maar ook nieuwe modi en seizoenen.

De dedicated servers moeten er voor zorgen dat wedstrijden en verbindingen van spelers nog stabieler zijn. Wanneer de dedicated servers precies ingezet worden is nog niet bekend.

Daarnaast komen er diverse nieuwe modi, waaronder een trainingsmodus en een nieuwe 4v4 PvP-modus. Ubisoft is van plan daar de komende tijd meer informatie over te geven. De content moet de komende maanden verschijnen.

Tot slot komen in augustus en november seizoen 3 en 4 van de competitieve actiegame, waarbij onder andere nieuwe maps, helden en andere updates beschikbaar komen. Mensen die een season pass hebben gekocht, krijgen eerder toegang tot deze content, maar uiteindelijk komt het voor alle spelers beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Daar komen ze toch een paar maanden te laat mee..

  • Inderdaad veel te laat. Ik ben allang gestopt met spelen en heb ook geen interesse om For Honor een nieuwe kans te geven

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren