1. Een Sea of Thieves-prototype van twee generaties geleden - Video

Een Sea of Thieves-prototype van twee generaties geleden - Video

In Rare's nieuwste developer diary van Sea of Thieves wordt een prototype van de game getoond die jaren geleden werd gebruikt om Microsoft enthousiast te maken over het spel.

Daarnaast laat de ontwikkelaar weten dat het belangrijk is dat de game net zo leuk is om naar te kijken, dan het zelf te spelen. Op die manier wil de ontwikkelaar er voor zorgen dat mensen die met spelers meekijken, bijvoorbeeld online, zich ook vermaken.

Sea of Thieves komt begin 2018 uit op Xbox One en Windows 10.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Heb altijd het idee dat ze meer aan het promoten zijn dan aan de game zelf werken.

 • Ik hoop dat ze op de achtergrond vooral bezig zijn met content. Want dat is waar de Alpha aan ontbreekt. Hopelijk is dit bewust, en dat de Alpha voornamelijk voor connectiviteitstesten wordt gebruikt.

 • Sommige games worden kapot gepromoot. Kijk maar naar Shadow of War.

 • doet me nog steeds bar weinig. Ik ben niet zo van dit soort games en ik ben ook geen fan van piraten xD

 • Tja, dat heb ik ook wel eens, vooral met racegames. Daarom reageer ik ook nooit op artikelen over racegames. Het lijkt me zo vermoeiend om bij iedere game waar ik niet van hou te moeten zeggen: "Ik hou niet van deze game, en ook niet van de personages die erin voorkomen".  Is dat niet heel vermoeiend? Ik vind het overigens wel knap dat je het gewoon doet hoor…Maar het wordt zo repetief volgens mij.

 • Het punt is dat ik het niet bij elk artikel doe xD. Ik doe het nu alleen omdat het Rare is en ik fan was van de XBox360 rare games ''Viva Pinata'' en ja zelfs ''Banjo Kazooie nuts and bolts''

 • Dan nog, no-one cares. Je post draagt werkelijk niks bij aan dit artikel. Zeg dan dat je het een scheitgame vind omdat Rare vroeger veel toffere games maakte. Dan hebben we tenminste iets over te discussieren. Zeggen dat een game je niet boeit….tja…Voetbal, dat boeit mij niet, maar om dat nou onder iedere Fifa game te plaatsen.

 • So what als mensen dat doen? Wanneer je liever niet naar de mening van andere mensen wil luisteren, dan zou ik je adviseren om eens lekker lang naar noord korea op vakantie te gaan breadmans.

 • Zo iemand hier houdt niet van meningen. Vind ik het een schijtgame, nee dat vind ik niet. Vind ik het een game die ik zou spelen, nee dat ook niet. Een comment section is ervoor om inderdaad discussies te voeren, maar ook om je mening te uiten en je hebt het steeds over ''ieder'' artikel, maar ik post heel erg onregelmatig op artikels over games die ik wel leuk vind, maar heel soms ook op artikels over games die ik niet tof vind. Ik vind dat dat moet kunnen.  Bovendien vind ik mijn comment veel beter dan gewoon te zeggen dat ik het een schijtgame vind(Wat ik het niet vind). Ik heb de game niet gespeeld dus ik kan niet zeggen dat de game kut is en saai, maar ik kan wel naar trailers kijken en zeggen dat het me niks doet, dat ik niet enthousiast wordt om het te gaan spelen.  En dat over hoe rare vroeger veel betere games maakte… ik heb maar 2 rare games in mijn leven gespeeld en dat zijn Viva Pinata en Banjo Kazooie Nuts and Bolts(de tweede vooral niet echt de meest geliefde rare game). Dus ik wil niet zeggen dat ze vroeger beter waren en nu kut, want ik heb de andere games niet gespeeld dus dat kan ik niet zeggen. Ik kan alleen zeggen dat die twee games mij boeien, maar Sea of Thieves dat nog niet heeft gedaan.

 • Ik wil deze game heel graag leuk vinden, want het ziet er supertof uit, maar na maanden video's kijken snap ik nog steeds niet hoe het werkt en wat hier na bijvoorbeeld 2-3 maanden nog steeds leuk aan zou zijn.

 • Eeuwig zonde dat dit geen single-player game geworden is. Wil graag een keer een hele toffe piraten-game met een grote open wereld. Njah, heb toch geen Xbox, gaat er niet komen ook.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren