1. EA-directeur bevestigt nieuwe Battlefield voor 2018

EA-directeur bevestigt nieuwe Battlefield voor 2018

EA werkt aan een nieuwe game in de Battlefield-franchise. De shooter moet ergens in 2018 verschijnen.

Dat heeft EA-directeur Andrew Wilson bevestigd tijdens een telefoongesprek over de kwartaalcijfers, meldt Battlefield Bulletin vrijdag op Twitter. Details over het spel zijn niet bekend gemaakt.

Het laatst verschenen spel in de serie is Battlefield 1, dat in oktober vorig jaar verscheen. De game speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog.

In september moet er een uitbreiding voor de shooter komen met de titel 'In the Name of the Tsar'. Hierin staat het Russische front centraal. De uitbreiding bestaat uit het Russische leger, zes maps, nieuwe wapens en het beruchte vrouwenbataljon.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hopelijk weer zoals bf4 aangezien deze beter is dan bf1 voor mij persoonlijk dan

 • hoop het ook. hoeft voor mij niet persé hedendaagse oorlog tezijn. maar iets van vietnam ofzo lijk me wel leuk.bf1 vind/vond ik zwaar tegen vallen.
  waar ik in bf4 600 uur heb zitten heb ik in bf1 maar 50.

 • BF1 was in het begin supertof maar was er ook relatief snel op uitgekeken (itt tot BF 2, 3 en 4). Vraag me nog steeds af waar het aan ligt. Misschien toch iets te snel en te action packed. Bij de oudere BF's kon je wat meer kiezen tot relax spelen of objectives rushen. Dit was toch vooral rushen. Ben wel benieuwd hoe andere hier dit ervaren?

 • Gek dat geen andere grote site dit nieuws covert, ik vraag me af of de tweet wel betrouwbaar is. Ea had bij de launch van bf1 ook al gezegt dat de battlefield even met rust wouden laten.

 • Zou ook gewoon een Hardline 2 kunnen zijn :(

 • Ik hoop ook op een moderne setting. :)

 • Battlefield 1 heeft een hele generatie aan jeugd verpest met het idee dat de eerste WO op die manier verliep… En het spel was 'aardig' maar geen BF3 & BF4 kwaliteit/gameplay.  Hopelijk gaan ze een remake doen van BF2 oid. Want Battlefield 1943 was fantastisch, ook al was het zeer klein qua inhoud.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren