1. James Bond-film Moonraker nagemaakt als Planet Coaster-attractie

James Bond-film Moonraker nagemaakt als Planet Coaster-attractie

Planet Coaster-speler Brad Hamilton heeft in de game de James Bond-film Moonraker omgetoverd tot een attractie.

Brad Hamilton heeft van de James Bond-film Moonraker een downloadbare attractie gemaakt in Planet Coaster. Deze attractie biedt een reis door de film heen, met filmlocaties als de kanalen van Venetië, de Amazone-rivier in Brazilië en de sci-fi setting in de ruimte. Bezoekers ervaren daarbij belangrijke scènes uit de film, zoals de vliegtuigcrash en de infiltratie van de geheime Drax-basis. Ook kunnen spelers een nummer downloaden van Hamilton's Dropbox en de attractie zo nog meer een James Bond-sfeer geven.

Om de attractie in de game zelf te kunnen ervaren, moet men zich abonneren op de Steam Workshop. Spelers moeten zich abonneren op de Steam Workshop om het bestand voor de attractie te kunnen downloaden. Het bestand en instructies om het te openen zijn hier te vinden.

Hamilton heeft ook van andere films Planet Coaster-attracties gemaakt. Kijk hiervoor op zijn Youtube-kanaal. Hieronder staat een video van de Moonraker-attractie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bart Vermeulen Ik ben Bart en game al sinds het vingervlugge driejarige kind dat ik was op de NES van mijn broer. Retro games en zielvernielers als Dark Souls zijn mijn favoriete games, maar kan ook genieten van mensen in het water pleuren in RollerCoaster Tycoon. Voor het leven verslaafd aan Diablo 2. Mijn favoriete game is Metroid Prime.

Reacties

  • Gaaf dit! In hoeverre kun je als normale speler dit soort attracties maken? Of gebruikt hij hiervoor bepaalde mods ofzo?

  • De normale speler moet dit kunnen maken. Er zijn vooralsnog geen mods beschikbaar voor Planet Coaster. Heel knap dus wat hij heeft gedaan en indrukwekkend hoe uitgebreid de game al is!

  • Tof! Misschien toch maar eens een keer Planet Coaster aan gaan schaffen.

  • 3 maanden aan het bouwen… "James bond the ride is to intense for me"

  • Heel erg mooi gedaan!

  • briljant. Denk wel een van de tofste player made content dat ik ooit heb gezien

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren