1. Hellblade: Senua's Sacrifice krijgt in-game documentaire - Dev diary

Hellblade: Senua's Sacrifice krijgt in-game documentaire - Dev diary

Bij de release Hellblade: Senua's Sacrifice zit een documentaire van zo'n 25 minuten over het maken van de game. Er is een korte clip uitgekomen waarin alvast een stukje van deze documentaire te zien is.

De game wordt door een compact team van Ninja Theory (DmC: Devil May Cry, Enslaved: Odyssey to the West) ontwikkeld. In onderstaande trailer van de documentaire kan gezien worden hoe Paul Fletcher, een professor en psychiater, over de geestelijke welgesteldheid van hoofdpersonage Senua praat. Dat is namelijk een belangrijk element van de game.

Hellblade: Senua's Sacrifice komt na jaren ontwikkeling op 8 augustus uit voor pc en PlayStation 4. Onlangs verscheen nog tien minuten aan gameplayvan de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Zou me niks verbazen als deze game een sleeper of cult hit wordt.

  • Ja dat denk ik dus ook. Een sleeper hit zou zo maar echt is kunnen, want echt veel gepraat is er nog niet om de game heen.
    Hellblade heeft er alleen alles van om een hit te worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren