1. Ark: Survival Evolved uitgesteld naar 29 augustus

Ark: Survival Evolved uitgesteld naar 29 augustus

De volledige release van Ark: Survival Evolved had eigenlijk op 8 augustus moeten plaatsvinden, maar is uitgesteld naar 29 augustus.

Hoewel de game al enkele jaren via Early Access beschikbaar is op pc en consoles, had Ark op 8 augustus volledig moeten uitkomen. Volgens Studio Wildcard duurde het iets langer dan verwacht om de game klaar te stomen voor uiteindelijke release. De ontwikkelaar wilde eerst zeker zijn dat het uitstel doorging voordat men melding zou maken.

Volgens Wildcard zorgt het uitstel er voor dat er op release een grote update uitkomt die de spelwereld met ongeveer een kwart vergroot. Daarbij komt de Ragnarok-dlc tegelijk met de game op 29 augustus uit.

Ark: Survival Evolved ligt vanaf 29 augustus voor het eerst ook fysiek in de winkels.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Erg benieuwd hoe deze game uiteindelijk gaat presteren. Zowel op de normale PS4/X1 dan op de Pro en de X. Hoe deze game ontzettend veel potentie heeft is het nu nog steeds 3x niks.

  • De game kost nu ook al volle prijs op Steam voor alleen The Island map.

  • Ik heb hem denk ik 2 jaar geleden gekocht via het Xbox early acces program voor 20 euro. Als het goed is krijg ik de game gratis zodra die uitkomt.

  • Is dat een ding op XBOX early access dat je niet de game koopt maar alleen toegang tot early access? Ik ben alleen Steam early access gewend.

  • Nee je koopt de game vroegtijdig, krijgt toegang tot de early access en wanneer de game uit is kan je de volledige versie downloaden. Misschien was ik wat onduidelijk hierboven.

  • ARK is best een toffe game, maar die devs… Echt alleen maar achter het geld aan. Geen liefde meer voor het spel of hun community lijkt het wel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren