1. 'Gran Turismo Sport zou goed te spelen zijn in 8K'

'Gran Turismo Sport zou goed te spelen zijn in 8K'

Kazunori Yamauchi vertelt in een interview met Finder dat Gran Turismo Sport wordt ontwikkeld met een sterke kijk op de toekomst.

Kazunori Yamauchi, de CEO van Polyphony Digital en producent van Gran Turismo Sport vertelt in een interview dat Gran Turismo Sport grafisch een stuk geavanceerder is dan op een PlayStation 4 Pro kan worden getoond.

"Het kost zes maanden om één auto te maken in Gran Turismo Sport. Het is grafisch geavanceerder dan op huidige consoles zou kunnen worden weergegeven," aldus Yamauchi, "wij ontwikkelen Gran Turismo Sport dan ook met de blik op de toekomst en een eventuele toekomstige versie van de console".

Hij voegt toe niets te weten over een eventuele volgende console, maar wel dat de game "met gemak zou kunnen worden gespeeld in 8K".

Het is dus duidelijk dat Gran Turismo wordt ontwikkeld om op langere termijn mee te kunnen komen met zijn tijd. Of en wanneer een nieuwe PlayStation-console verschijnt, is niet bekend.

Gran Turismo Sport zal op 18 oktober naar PlayStation 4 komen. Bekijk hieronder alvast beelden van de racegame in 4K.

Dit artikel delen

Over de auteur

Eline Oosterloo Van mainstream Hearthstone tot het obscure Drill Dozer: voor mij zijn alle games genieten!

Reacties

  • Tja dat zeggen ze bij elk deel. GT6 is ontwikkeld met de ps4 in gedachten zodat ze sneller een nieuwe game konden releasen…. Heel fijn, maar dat gebeurde dus mooi niet. Aan de andere kant; al was gt sport met 16 bit graphics gemaakt, dan nog zou ik halen.

  • Pleurt nou maar een keer op met je 4k 8k graphics dit graphics dat. Loop is niet zo op de zaken vooruit. Kijk naar de switch iedereen wil dat ding en echt niet om de graphics.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren